Изберете око и научете скрити тайни за вашата личност

Нашето подсъзнание е много тъмно място и може да отнеме години психоанализа, за да го разберем.

То може да разкрие нашите най-дълбоки страхове, тайни желания и подтиснати емоции. Но някои от нас дори не познават основните черти на личността си, да не говорим за дълбокото им функциониране.

Тук  създадохме забавен тест за личността, който да ви помогне да разберете какъв човек сте и да определите какво е вашето психологическо и емоционално състояние.

Ти си отворена душа.

Вие сте много нежен и съпричастен човек, който би приветствал всеки в сърцето ви. Вярвате в натрупването на опит, вместо да се затворите в себе си. Предпочитате да бъдете наранени или разстроени, отколкото да нямате никакви емоции. Въпреки това, вие се опитвате да избегнете показването на света на вашите притеснения и несигурност и не ви харесва да споделяте вашите проблеми с други хора – смятате, че такива въпроси трябва да бъдат разгледани в личен план.

Непрекъснато се опитвате да с близките ви хора, които имат проблеми, дори когато сте с разбито сърце. Помощта към другите хора е едно от най-добрите ви качества.

Ти си съвестен човек.

Смятате, че сте честни и обичате да правите правилното нещата. Това е една от основните ви ценности в живота и се опитвате да я следвате. Обичате да направите отлично първо впечатление и имате идеален образ на идеалното си аз в главата си, с което се опитвате да живеете. Също така вярвате, че вашите действия оказват огромно влияние върху живота на другите, независимо колко щедри или малки са те.

Не обичате да виждате мизерия и несправедливост около вас и се опитвате да я коригирате чрез собствените си действия. Мотото на живота ви е: “Бъдете промяната, която искате да видите в света”. И това се опитвате да следвате всеки ден.

Вие сте в капан на собственото си минало.

Дълбоко в себе си, чувствате, че сте в капан, но понякога не можете да определите точно от къде идва това чувство. Вие сте човекът, който има много диво и неприятно минало, което все още ви влияе днес. Не можете да си помислите, че вашия живот е някаква болна и иронична шега. И все пак, вие сте много силни и винаги се стремите да намерите мир по какъвто и да е начин – дори и в най-малките неща във вашия ежедневен живот.

Не споделяте най-тъмните си мисли със света и сте се научили да се справяте сами със ситуациите и чувствата си.

Вие сте философски човек.

Обичате да наблюдавате и анализирате подробностите. Обичате да изследвате думи и изображения, за да разберете света около вас. Сякаш всяко изречение е пъзел и трябва да го разчупите по парче, защото това е единственият начин да извлечете истинското значение от него – и не много хора могат да го направят. Премисляте и преразглеждате много.

По този начин можете да опознаете дълбокия смисъл на нещата.

Вие се губите много лесно в собствените си мисли и това кара вашето възприятие да се замъгли. Не винаги можете да определите какво се смята за “правилно” или “погрешно”. Но не искате да покажете на света колко несигурни сте за нещата и смятате, че сте много уверен човек. Виждаш живота като сложен пъзел и се опитваш да разбереш къде се намират всички парчета.

Ти си загадъчен.

Вие сте човекът, който все още не е намерил себе си, но вие сте сигурни в едно нещо: не харесвате етикетите и не се поставяте в кутия. Харесвате противоречията и чувствата ви лесно се влияят от най-простите неща. Въпреки това, не споделяте много за себе си с другите.

Вие сте човек с озадачаващи действия. Вие сте зрител, обичате да виждате реакции, да наблюдавате и да гледате и да слушате хората, преди да споделите вашето мнение. Вие казвате само неща, за които сте абсолютно сигурни.

Вие сте чувствителен, нежен човек.

Ти си човекът, който обича да наблюдава нещата. Чувствате се добре вкоренени в света и сте много наясно с всичко около вас, защото можете лесно да четете хора и ситуации. Можете да почувствате дълбоки, силни емоции и понякога дори най-незначителните неща могат да ви засегнат. Можете да се разплачете лесно, дори когато се смеете, защото емоциите ви обикновено са изключително силни.

Нямате нищо против да покажете на света вашите слабости или колко крехка сте, защото чувствате, че нямате какво да криете и показвате на хората вашата интуитивна страна. Вие сте добри в разбирането на ситуации и често сте първият човек, който вижда какво ще се случи.

Вие сте огнени хора.

Ти си човекът, който е много енергичен, силен и страстен. Вие сте много силни и влиятелни и хората обикновено гледат към вас ис възхищение. Няма нищо подозрително във вашата личност – или обичате с цялото си сърце, или мразите с пълна сила. Всичко за вас е черно или бяло – няма нищо сиво.

Имате много силни възгледи и лесно можете да се замислите. Вие сте доста тревожен човек, но не ви харесва да показвате тази страна от себе си, защото сте уязвим и не ви харесва да откривате уязвимостите си.

Вие сте ексцентричен човек.

Вие сте човек, който има необичайни интереси, хобита и занимания. Термина, който наистина ви определя, е “уникален”. Винаги сте се възприемали като странен, но никога не сте се притеснявали какво мислят другите хора. Не спазвате правилата и не спазвате статуквото.

Вие правите нещата по свой начин, защото вярвате в инстинкта си повече от всичко.

Показвате на другите хора всичко за себе си, защото чувствате, че нямате какво да криете и пренебрегвате онези, които ви съдят. Опитвате се да бъдете добър пример и да бъдете уважавани, но вие също се опитвате да помогнете на другите да преследват мечтите си, защото вярвате, че това е истинското щастие.

Ти си жизнен и обичате природата.

Вие сте човек, който е енергичен и емоционално отворен. Вие сте класическият тип лидер. Вие сте харизматичен, страстен и с много добро поведение. Винаги сте там, когато другите хора се нуждаят от вас, вие винаги знаете какво да кажете и винаги сте на разположение, за да помогнете на всеки.

Имате прекрасна кариера и невероятно семейство, но вие познавате и тъгата. Винаги говорите за чувствата си, защото мислите, че ще пострадате повече, ако не го направите. Опитвате се да видите най-доброто в хората.

Кое око избрахте? Резултатът изненада ли ви?