Юнска нумерология

Фелиция Бендер – гуру – нумеролог, даде своите изчисления за месец юни.

За да разберете месечната си предсказаност на числата за 2018 г., ще трябва да направите малко математически изчисления, за да изчислите номера на личната си година – вижте инструкциите по-долу – което влияе на цялата Ви година (от 1 януари до 31 декември 2018 г.).

ИЗЧИСЛЯВАНЕ:

• Вземете дататаси  на раждане (например): 3/24/1984
• Сега заменете годината, която сте родили с текущата година: 24.3.2018
• Сега съберете всички числа:
3 + 2 + 4 + 2 + 0 + 1 + 8 = 20
• Приравнете до едноцифрено число: 2 + 0 = 2
• Ако това беше вашата рождена дата, през 2018 г. преживявате “Лична година” 2.

Лична година 1

Юни е 7-ми месец за вас

Това е динамична година за вас, а вие сте твърдо решени да вземете контрола, да поемете отговорност и да видите много неща, които се случват точно сега. Много промени и смени вече са се появили тази година и още повече са на път да се слчат! Понастоящем няколко въпроса, от които работите от началото на година насам, придобиват яснота. С яснота идва и посоката. С насочеността идва и убеждението. С убеждението идва и промяна.

Юни предлага жизненоважни възможности да се направи преглед на онова, което е било до сега и да се пресее всичко, с намерението да се калибрира отново и да се съсредоточи. Време е също така да планирате какво искате да се случи през останалата част от годината. Като се има предвид, че юни е номер 7 месеца за вас, разберете, че докато животът продължава да бръмчи около вас, по всяко време можете да се посветите на себе си и някои вътрешни проучвания ще бъдат добре възнаградени. Това е месецът за планиране, а не за правене. Може да установите, че планирате повече време; вземете кратка почивка, отидете на пътешествие или просто отдъхнете за няколко дни у дома.

Лична година 2

Юни е 8-ми месец за вас

През юни можете да се насладите на чувство за движение напред. Това време е предназначено да се научите на търпение. Чувствате ли се разочарован … или сте се пуснал по течението? По-точно, използвате ли времето си, за да подновите и възстановите връзките си, да забавите и да отдадете повече на вашите любовни връзки (интимни и семейни) и да се измъкнете там, да изграждате партньорства и връзки за бизнес, удоволствие или и двете? Това може да не е по-бавна година за вас, но усещате забавяне, което се разгръща само когато се отваряте към чудесата на малките неща и към синхронизма – връзките и тайните споразумения, които са наоколо Вие. На 2 или 5 юни някои важни дела, особено в бизнеса, ще започнат да се движат напред. Юни е моментът да ангажирате личната си власт и финансова воля. Юни е месец, за да фокусирате намеренията си като лазерен лъч. Съсредоточеното намерение и последващи действия с са най-добрият курс за вас през юни.

Лична година 3

Юни е 9-ми месец за вас

Работата при вас е следната: Тя е проектирана като забавна, радостна, творческа година, изпълнена със социализация и активност. И все пак предупреждението е: Използваш ли в твоята креативност и даваш ли най-доброто от твоите способности? Работите ли с емоционалния си живот по автентичен и изразителен начин – усещате чувствата си и ги изразявате по здравословен и балансиран начин? Тези въпроси, свързани с емоциите, може би ви карат да се чувствате малко побъркани или претоварени точно сега. Юни засилва емоционалната интензивност на годината, а някои въпроси достигат връха и получават заключение този месец. Също така е вероятно да приключите подготовката за някакво творческо начинание. Този проект или основата за проекта се прекалибрира, за да може да се появи нещо ново или разширено. Все още не можете да видите този аспект от него. Така че, вместо да се чувствате чудесно за преориентацията на вашия проект (или на връзката), може да почувствате безпокойство или дори страх от това, което се случва. Една бизнес афера може също да приключи през юни – може би внезапно или може би напълно очаквано. Освен това, приятелство или сдружение може да отпаднат, вероятно около 9 юни или 18-ти.

Лична година 4

Юни е 1-ви месец за вас

Драматичното движение, започнало през април, продължава да напредва и да набира скорост през юни. Тъй като това е годината на упорита работа, изграждането на фондации и осигуряването на вашите системи, миналия месец може да сте се почувстви доста объркващо, тъй като беше трудно (ако не и невъзможно) да се контролира какво се случва. Ако изхвърлите страховете си и се отпуснете, ще започнете да виждате нещата да идват на място си – като например липсващите парчета от пъзела, които в крайна сметка се подреждат. На или около 16 юни, каквото и да работите, ще бъде придвижено напред от необичайно преживяване или приятел, който ще ви помогне много. Въпросът с енергията на номер 4 (енергията на годината) е, че я прави предизвикателна, трябва да бъдете гъвкави и да мислите извън стереотипите си. Може да откриете, че съзнателно се измъквате от рутината си този месец, за да изследвате нови идеи, нови хора, нещо ново. Въпросът е следният: Във вашата лична година 4 може да откриете, че правите нещата твърде трудни за себе си. Изпълнете риска, излезте от пътя си и ще бъдете – толкова приятно изненадани от кратките разстояния и по-добрите системи, които са налице в момента – просто не знаете, че те съществуват. Все още.

Лична година 5

Юни е 2-ри/11-ти месец за вас

Това ще бъде един интригуващ месец. Представете си себе си като окото на урагана – точка на спокойствие в средата на хаоса. И това ще ви се струва почти контра-интуитивно за вас, като се има предвид, че годината ви е свързана с разгадаване, бърза промяна и ангажиране на вашия приключенски дух. Всичко е за времето. Юни е вашето време за търпение, такт и дипломация. Въпреки че вашите усилия ще продължат да напредват, темпът вероятно ще бъде по-бавен, отколкото през май. Просто очаквайте някои проблеми, закъснения или дори направо спиране. Около 5 юни или 9-ти, може да откриете, че за кратко време трябва да поставите себе си в режим на ходене. Приемете тези временни закъснения. Така че, не се опитвайте да ускорите нещата. Ако продължите да насилвате нещата, може несъзнателно да нарушите критичния си космически график. Добра новина за любовта – романтиката е във въздуха. Бъдете изключително чувствителни във всичките си лични отношения. И говорейки за чувствителността – можете да се възползвате от някои вдъхновени и важни духовни прозрения. Ако слушате вътрешния си глас, тези нови идеи и мисли имат потенциала да ви отведат в нови посоки в живота ви, особено на 18 юни. Като цяло, юни е месец, в който да се оттеглите от пътуването и отделете време да се култивирате и да се наслаждавате на вашите взаимоотношения.

Лична година 6

Юни е 3-ти месец за вас

Това е време за практикуване на чувство за грижа и служба – за себе си и за другите. Обикновено годината носи и емоционална нестабилност, особено на дома и семейстрвото. Нумеролозите не наричат ​​6-тата лична година – “годината на брака и развода” за нищо! Май може да се е чувствал като голям тафт-дръпнат, бавно движещ се, закъсненащ, необходимо е много търпение. И все пак, закъсненията, които преживяхте миналия месец, се развиха, забелязали ли сте? Промените в дома ви, които инициирахте преди няколко месеца, сега се движат напред и започват да процъфтяват. Някои смени – заедно с добавянето на една въображаема и творческа идея или две – ще ви помогнат да постигнете инерция напред. Вашите други начинания вероятно ще се движат по едно и също време. Това е страхотен месец за всеки вид самоусъвършенстване, художествено творчество или емоционално самоизразяване. Продължете с повишено внимание, когато става дума за поддаване на клюки и разговори зад гърба. Разберете, че юни ви предлага някои потенциални възможности да преподавате, съветвате или да се забавлявате. Ако се чувствате призовани в тази посока, влезте в нея. Всяка възможност да покажете уникалната си креативност е задължителна.

Лична година 7

Юни е 4-ти месец за вас

Чувствате ли, че душата ви крещи? Ако има някоя година, в която ще се чувствате така, сякаш душата ви вика, чука, бута или крещи – това е 2018 г. Ще се почувствате така, сякаш вашият живот има дълбок резонанс за вас – от най-простите взаимодействия до по-сложни решения. Това е интензивен, духовен период, през който преминавате. Знайте, че юни ви въвежда в по-прагматично състояние на ума и изисква практичност. Това е месец, в който ще бъдете посрещнати с необходимост от съгласувани усилия и упорита работа. Освен това ще създадете някои основи за бъдещи проекти. Сега се погрижете за тези задължения, но не прекалявайте с усилията си – Вашите важни съзерцателни дейности трябва да бъдат правилно насочени и подхранвани. Останете в крак с вашите изследвания и проучвания, въпреки факта, че може да се чувствате, като че ли сте слаби по отношение на работата и материални въпроси, които ще се появи. Обърнете внимание на всички практически въпроси, особено на или около 4 юни, и затвърдете решенията, които са в основата на вашите по-значими интереси. Тъй като номер 4 често е свързан с материалния свят – включително недвижимите имоти и правните въпроси – не забравяйте да подпишете договори, споразумения или други важни документи през седмицата.

Лична година 8

Юни е 5-ти месец за вас

Това е годината на постиженията. Това е “ще пожънете онова, което сте посяли” година за вас, която може да се прояви по безброй начини – голяма част от нея е финансова. И все пак това е и година, в която личната мощ е изпитана и усъвършенствана, където управлението и организацията са ключови, а усилията и фокусът водят до крайния успех. Това е месецът, в който да предприемете някои значителни действия, за да разширите хоризонтите си или да развиете своите занимания. Започнете с някои полезни промени около 7 юни или се възползвайте от някои промени, започнати от други. Номер 5 носи някаква френетична енергия, която може да бъде приятно отдръпване от бавните и стабилни изисквания на май. Всичко, което ви позволява да се сблъскате с нови и прогресивни хора и идеи, ще подпомогне значителното ви движение напред за годината. Промяната е единствената константа и ще бъдете изпитани в способността си да приемете промените и да ги прекалибрирате отново с успех. Свободата е вашата мантра през юни и – ако сте изиграли правилно картите си и сте свършили основната работа, която трябваше да направите през май – наистина можете да се насладите на постиженията, които произвеждате в момента. Заслужавате почивка и отдъхване от всички действия и усилия, които влагате. Това е идеален месец за насрочване на почивка или бизнес пътуване.

Лична година 9

Юни е 6-ти месец за вас

Нека поговорим за вашата лична година към момента. Досега чувствате интензивността, може би като бавно изригване дълбоко в себе си или може би като огромен космически шамар! Просто се опитайте да останете съсредоточени върху най-оптималните и позитивни елементи, които тази година може да ви донесе. Това е завършеност – затваряне на вратата. С това идва и изпълнението на някои от вашите мечти. Така че тази затваряща се врата не е “провал”. Вместо това това е награда за всичко, което сте направили и сте постигнали през последните осем години. Когато стигнете до другата страна на тази затваряща се врата през следващата година, ще откриете нови възможности и нови интереси в живота си. Юни носи някои по-високи семейни отговорности и домашни задължения. Всичко е част от плана. Така че не прекалявайте в даването, но все пак и поемайте справедливия си дял от отговорностите. Номерът през този месец е да балансирате чувството си за отговорност и да служите на другите с вашите собствени нужди. Поискайте помощ и поддръжка, когато имате нужда от нея. Това е страхотен месец, за да се придържате към вашата градина или да завършите проекта “направи си сам” за домашно подобрение.