Ще издържи ли вашата връзка теста на времето?

Чудили ли сте се някога дали сегашната ви връзка ще продължи? Това е въпрос, който много хора се питат, но не са напълно сигурни как да си отговорят.

Ако можете да се видите в тези знаци, които сме на път да споделим с вас, вашата връзка има добри шансове да издържи теста на времето.

Като се започне от знак номер едно по-долу:

Вие не сте само двойка, вие сте най-добри приятели

Това вероятно сте го чували и преди. Двойките, които издържат най-дълго, обикновено са най-добри приятели. Понякога, когато двойките са заедно от дълго време, може да не забележите, че са двойка, защото се държат като най-добри приятели. Ако сте в ранните етапи на една връзка, не се притеснявайте, все още имате време да станете най-добри приятели!

Всеки от вас има личен живот

Въпреки, че е важно да сте най-добри приятели, е също толкова важно да имате неща, които правите сами. Независимо дали става въпрос за обучение, кариера или дори за хоби, важно е да имате нещо, които да правите сами. Това ще ви даде ценно време, което е от решаващо значение за поддържането на връзката за дълъг период от време.

На едно мнение сте за важните неща

Не е нужно да се съгласявате с партньора си за всичко, но трябва да се съгласявате един с друг за важните неща. Важно е да сте на една и съща вълна, когато става въпрос за големите цели и ценности в живота ви. Това е знак за дълголетие в отношенията.

Знаете как да разчупите нещата

Влизането в рутина е опасно нещо, което може да се случи във всяка връзка. Усещате кога да добавите малко подправки към вашите взаимоотношения, за да прекъснете рутината. Това умение може да ви помогнете да направите връзката по-дълготрайна, защото ще избегнете ненужните фрустрации.

Не се притеснявате да говорите за секс

Това, че можете да споделяте един с друг неудобните въпроси и да ги разисквате, може само да затвърди взаимноотношенията ви.

Подкрепяте се един друг

Когато единия партньор постигне успех, другият е щастлив за него. Това е поведението на дългосрочните двойки, защото са истински щастливи за успеха на другия.

Ще има и лоши дни

Ще се случат и лоши дни и двамата ще осъзнаете това. Може би дори имате предупредителна дума за кода, така че другият да знае, че днес не сте в настроение и да се съобрази с това.

Времето ще ви сближи

Когато една връзка наистина се развива, времето ще накара двамата да се сближат. Това е трудно за разбиране, но с правилните партньори в една връзка, със сигурност ще се случи.

Можете да споделяте съмненията си

Вярно е, че има съмнения. Те се случват в дългогодишните връзки. Когато стигнете до този етап във взаимоотношенията, ще се почувствате комфортно да ги обсъдите помежду си, дори и да е страшно. В края на деня ще разберете, че нямате причина да се притеснявате.

Гледате напред към бъдещето

Очакването на бъдещето е нещото, което определено ще преживеете, когато намерите точния човек. Нямаме предвид следващия празник, а големите събития от живота.