“Hart of Dixie”

Здравейте приятели,

Искам да споделя с Вас, колко съм заинтригувана от един сериал. Става въпрос за „Hart of Dixie“. Някои критици смятат, че това не е типичната докторска драма и не представя реалния живот на един лекар. Аз лично смятам, че точно в това се крие чара на филма.

Зоуи Харт и Уейд Кинсела в сериала "Лекарката от юга"За тези от вас, които не гледат сериала, ще за почна с кратко резюме. Доктор Зоуи Харт (Рейчъл Билсън) завършва медицина, но когато нещата не потръгват по нейните планове, решава да приеме поканата от непознатия д-р Уилкс и да работи с него в малкото градче Блубел, Алабама. Когато Зоуи пристига там открива, че д-р Уилкс е починал и е завещал практиката си на нея. Тя бързо разбира, че гостоприемните южняци, не са чак толкова гостоприемни към новата лекарка в града. Брик Брийланд е другият лекар в града, срещу когото Зоуи трябва да се изправи и да превърне част от неговоте ппациенти в свои, за да запази работата си. Съюзници на Зоуи са кмета – Левон Хейс, бивша футболна звезда, съседа й – лошото момче Уейд Кинсела и красивия млад адвокат Джордж Тъкър, който по случайност е годеник на Леман Брийланд – по-голямата дъщеря на д-р Брик Брийланд. След като няколко пъти се проваля в опитите си да се сближи с новите си съграждани и да се докаже като лекар, Зоуи решава да се прибере обратно в Ню Йорк, но едно изненадващо посещение на майка й я кара да размисли и да остане в Блубел.

Главните герои във филмаВъв втория сезон Зоуи е объркана от противоречивите си чуствата към Джордж и Уейд, но в крайна сметка решава да започне връзка с лошото момче Уейд.

Ще спра до тук с преразказа на филма. Надявам се да съм събудила любопитство във Вас и да се включите с коментари. Очаквайте скоро по – подробна информация за всеки от героите във филма. Ако търсите филм, който да ви разсее от сивото ежедневие, горещо Ви препоръчвам „Hart of Dixie“.