Ето на коя дата трябва да поставим коледната украса

Когато става въпрос за коледните украси , изглежда, че всеки съсед или минувач има мнение: прекалено ярка, прекалено скучна, прекалено скоро или не достатъчно коледно.

Но докато повечето от тези критики могат безопасно да бъдат пренебрегнати като мърморенето на ревниви, хора, има някои правила на вкуса, които най-добре да се имат предвид при декорирането на вашия дом за Коледа.

Поставянето на коледна украса е един от най-приятните моменти в подготовката за празника, особено за най-малките членове на семейството. Направи ги част от този изпълнен с много настроение и положителни емоции ритуал и заедно поканете Коледа у дома.

Поставянето на декорациите по-рано може да ви накара да се почувствате по-щастливи, като ви напомня за детството, преди да се наложи да се справяте с отговорностите и стреса, на който са подложени ежедневно възрастните.

Въпреки че може да има редица симптоматични причини, поради които някой би искал да украси по-рано, най-често това се дължи на носталгични причини. Той иска или да преживее магията, или да компенсира пренебрегването на Коледа в миналото, казва известният психоаналитик Стив МакКеоун.

Според ново проучване, най-подходящия ден за поставяне на коледната украса е първата събота след Деня на Благодарността, който се чества през 4-тия четвъртък на ноември.

Вие кога украсявате за Коледа?