Емануела скочи на Преслава – била тъпа

Емануела излезе от къщата на Биг Брадър, но продължава да следи изкъсо какво се случва под покрива на Големия брат.

Във вчерашния лайв името й бе спомената заради конфликта с Цецо. Напомняме, че двама се джафката сериозно, като гримьорът я обвиняваше, че е развела половин България, а изпълнителката му отвръщаше, че е част от обслужващия персонал. Враждата бързо затихна, след като приятелят на певицата влезе в къщата и Цецо подви опашка.

Вчера Преслава изрази мнението си, че двама бързо ще забравят проблемите си и отново ще бъдат приятели, а гримьорът ще продължи да се грижи за визията на зеленооката певица. Тези думи на младата майка обаче вбесиха Емануела, която изригна в социалните мрежи и обяви, че между нея и Цецо всичко е приключило.

View this post on Instagram

Днес, най- глупавото изказване на някой от коментаторите в Big Brother Bulgaria, беше, че ние с Цецо ще останем приятели (искренно се смях), че съм споделяла с него лични неща (крайно невярно)!!!Най, най смешното, че той не ме е обиждал, позовавайки се на жълти медий, както той сам каза….. Смях се и на това, как се оправдава простотията с емоционалност…! А най-обективни и на място, реални и очеизвадни бяха коментарите на Колагин и Патрашкова, личи когато имаш интелект и говориш с него!

A post shared by Emanuela Cvetkova (@emanuela_cvete) on

Тя не пропусна да ухапе задочно Преслава, като обяви, че тя не става за коментатор, защото е тъпа, за разлика от Кулагин. Явно обаче Емануела е била твърде ядосана, защото е написала фамилията на Валентин с правописна грешка.

Не за първи път Преди и Еми влизат в конфликт. Докато добричлийката бе бременна, Емануела засне клип, в който реже косите на жена, която досущ прилича на Преслава. Тя отдавна е трън в очите на Емануела, която за пореден път влезе в открита война с колежката си.

Източник: hotnews.bg