7 фрази, които трябва да кажете на любимия мъж

Оказва се, че представителите на по-силния пол обичат да получават комплименти не по-малко от жените. 

И ако дамите харесват всякакви комплименти или думи на възхищение, то при мъжете по-скоро неочаквани изрази имат по-голям ефект. Ето най-добрите фрази, които мъжете най-много обичат да чуват от положинките си: 

“С ТЕБ СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО ДОБРЕ”

На инстинктивно ниво мъжът се смята за защитник и покоровител. Когато една жена каже, че се чувства добре в твоето обкръжение, това означава, че тя се чувства колкото е възможно по-спокойно и сигурна, когато сте около нея.

“ВЯРВАМ В ТЕБ”

В същото време всеки иска да усети подкрепата на любимия си и да разбере, че някой вярва в способностите му. Дори основният принцип на хармоничните отношения казва, че партньорите трябва да се доверяват и да се вдъхновяват.

“ТИ СИ СПЕЦИАЛЕН”

Кой не би искал да чуе такива думи? В крайна сметка всеки човек иска да бъде незаменим, уникален и незабравим за партньора си.

“ТИ СИ ТОЛКОВА ПРИВЛЕКАТЕЛЕН.”

Кой каза, че само момичетата трябва да се грижат за външния си вид? Мъжете също искат да изглеждат привлекателни в очите на нежния пол, особено, за да бъдат красиви в очите на любимите си. По-често съобщавайте на любимите си мъже комплименти относно външния им вид. 

“ПРЕГЪРНИ МЕ”

Такава фраза показва не само вашата крехкост и нежност, но и е знак на доверие в любимия ви и желание да бъдете по-близо до него. Освен това, както споменахме по-горе, това означава, че смятате партньора си за закрилник.

“ЩЕ МИ ПОМОГНЕШ ЛИ?”

Независимо, че модерните жени, искат да изглеждат силни и независими, мъжете обичат да бъдат полезни за тях и да се притекът на помощ по всяко време. Основното нещо – не прекалявайте с исканията.

“СБЪРКАХ”

Несъгласията и споровете се случват във всички двойки и помирението се извършва по различни начини. Научете се да гледате на ситуациите трезво и не бъдете твърде упорити. Понякога е по-добре да признаете грешката си дори в ущърб на гордостта. Повярвайте ми, любимият определено ще оцени вашите жестове и натрупаните оплаквания ще изчезнат сами.