Един малко по-различен майски хороскоп

Дона Робърт – професионален астролог със завършена степен по психология на консултирането, ви предлага хороскоп за месец май.

Овен

Хирон е бил майстор на почти всичко и неговите качества ще се промъкнат в живота ви. Покажете на любовника си как да натиска всичките ви правилни бутони и бъдете търпеливи, тъй като процесът на обучение не се случва за една нощ.

Слънцето се навлиза в Близнаци на 20-о число, което ви кара да създадете солидна връзка с някого. Ако не сте обвързани, най-накрая ще направите плановете да се срещнете с този специален човек, с когото сте общували. Венера, планетата на любовта и желанието, оказва най-голямо влияние върху вас през първите 20 дни на месеца, така че направете с половинката си това, което правите най-добре… в леглото.

Телец

Вие обичате да  смесвате любовните изживявания, но едно нещо е сигурно: Имате нужда от някой, който да ви разтърси. Марс, планетата на действие, се премества в Водолей в средата на месеца, което ви кара да се нуждаете от връзка с някой, който не иска да ви променя.

Венера, планетата на любовта и желанието, хвърля светлина върху комуникацията във вашия сексуален живот. Наистина ли казвате на партньора си какво искате, или се въздържате понякога?Може да се наложи да кажете нещата по различен начин, за да получите това, което искате.

Меркурий, планетата на комуникацията, ще ви накара да искате да говорите този месец. Не се страхувайте да поискате това, което желаете най-силно. Ако търсите някой нов, ще има много шансове през втората половина на месеца, когато Марс, планетата на действие, отива в Водолей. Давай, момиче.

Близнаци

Твоята половинка мисли, че те познава, ах? Ей – имаш няколко коза в ръкава си. Венера, планетата на любовта и желанието, е извън границите, което ви подтиква да смесите нещата в любовния си живот. Ще опитате нови неща, които сте били твърде срамежливи, за да правите в миналото и дори може да изненадате любовника си с малко пътуване.

Ще имате силно, секси, интимно съчетание, но може да има борба за власт във вашата връзка за това кой ще го направи. Не се чудете кое е правилно и кое не, просто отидете с него и ще се сближете още повече. Пълнолунието на 29-ия ден поставя голямо внимание на това кой искате да имате в живота си. Най-новото ви завоевание или нещо друго? Само вие знаете отговора.

Рак

Някой те заглежда, Раче, и може да си напълно сляп за него. Венера пътува през Близнаци – знакът точно зад вас, който сигнализира за скрита романтика в живота ви. Някой би могъл е тайно влюбен в теб или може би ще ти се наложи да пазите тази тайна, защото знаеш, че е много лошо за теб.

Ако имате връзка, това е месецът, в който да отстраните разликите си, да престанете да се карате и да се съсредоточите върху това, което наистина обичате в партньора си. Слънцето се движи в Близнаци на 20-ти, създавайки сладка енергия за вас. Внезапно ще почувствате чувството на докосване на тялото, което ще ви накара да се почувствате уверено  в леглото. Отдайте се на това чувство – то ще ви отвори напълно нови нива на удоволствие.

Лъв

Любовния ти живот е стабилен, Лъвче, но Уран иска да разчупиш нещата малко.Помислете за областите в отношенията и сексуалния си живот, които бихте могли да промените. Това ще ви се отрази добре.

Марс, планетата на действие, е срещу вашия знак, което предполага, че вашият любовник може да започне да ви дразни с глупости. Разбира се, има някакво напрежение там, но канализирайте това в нещо продуктивно – например в спалнята.

Нямате половинка? Няма да е за дълго. Венера се движи през сектора на вашата графика, който отговаря за приятелство, което прави положението много вероятно да срещнете следващото си голямо завладяване чрез един от вашите приятели.

Дева

Разговорите са нещо приятно, освен ако не е сексуален разговор – тогава си е направо страхотно. Ще се окажете в сериозно “мръсно” положение в средата на месеца и любовникът ви ще е виновен за това.

Ако нямате половинка? Венера, планетата на любовта и парите, пътува през сектор от вашата графика, който отговаря за вашата кариера. Може да започнете нещо с колега или да срещнете някой нов в работата си.

Не казвайте “не” на покана от приятели за вас и вашето гадже около 20-то. Разбира се, ще прекарвате времето си с много други хора, но това ще ви направи още по-близо като двойка.

Везни

Сексът ви е сериозен този месец, Везни. Слънцето се движи през вашия осми дом на интуиция и връзки с други хора, като основно ви дава сексуални суперсили. (Просто не забравяйте да ги използвате за добро.) Новата луна на 15-ти ви кара да се чудите колко искате да споделите с другите. Дали връзката, която имате в отношенията ви, е достатъчно дълбока?

Уран, планетата на промяната, се премества в сектор от вашата диаграма, който представлява интимност и интуиция, което ви кара да се чудите колко интимно всъщност искате да бъдете с човека, затоплящ вашето легло. Това е просто секс или нещо повече?

Ако не сте в отношения, можете да срещнете някой интересен около края на месеца. Вероятно ще доведе до романтика на дълги разстояния. Марс, планетата на действие, се премества във вашия дом на любовта на 16-и, което ви кара да се полагате усилия в романтика. Така че, запалете няколко свещи и сложете своето “специално” бельо. Това ще доведе до секс, който няма да забравите.

Скорпион

Имате партньорство. Чувствате ли се, че това е истинския партньор или има място за подобрение във вашата връзка? В началото на месеца ще имате желание да получите малко свобода в любовния си живот.

Може да бъде нещо просто, като нова играчка в комплекта ви например, за да разнообразите нещата малко. Докато партньорът ви приема вашите желания, сте добре.

Венера се премества през 8-я дом на секс този месец, създавайки много комуникация и интуиция в спалнята. Разговаряйте с половинката си – това ще ви помогне да разберете какво се случва в леглото и какво наистина трябва да промените.

Стрелец

Венера, планетата на любовта и желанието, е извън границите на вашия знак, създавайки много шансове да отидете на срещи. Между другото: Дръжте очите си отворени – това ще доведе до следващата ви голяма връзка. Венера се премества в 8-я в дом на секс този месец, правейки теб и половинката ти още по-близки. Ако вашата връзка не е супер сериозна, ще се появи желание да стане такава. Сега е моментът да помислите на къде отиват нещата. Пълната луна на 29-ия ден те кара да мислиш колко време имаш за теб и колко да прекараш с любовника си. Както и при всичко в живота, балансът е от ключово значение.

Козирог

Знаеш какво искаш и този месец не се страхуваш да го поискаш. Новата луна на 15-ти е във вашия 5-ти дом на романтиката, което ви помага да заявите ясно, че това е това, което искате, и ще го направите. На 19-ти, Венера, планетата на любовта и желанието, преминава в Рак срещу вашия знак, създавайки сериозно сладко и секси чувство за вас.

Ако сте сингъл, вашите приятели ще се изявят, за да ви запознаят с някой интересен. Венера се премества в сектор на вашата графика за работа, което ви кара да мислите дълго и упорито за кариерата си. Вероятно е да откриете, че работните разговори преминават в разговора ви за “чаршафи”, опитайте се да се държите под контрол. 

Водолей

Пригответе се за сериозни действия. Венера, планетата на любовта и желанието, е във вашия пети дом на романтика и любовни афери. Ще бъдете наводнени с покани този месец – просто не забравяйте да отделите малко време и за половинката си.

Ако не сте обвързан, вселената казва, че можеш да срещнете някой доста лесно този месец. Марс, планетата на действието, се предвижва в знака ви на 16-и, предизвиквайки силно желание да стигнете до леглото. Ако вашият партньор показва малко колебание, просто знайте, че всичко зависи от вас.

Риби

Време е да хвърлим заровете в любов, Риби. Венера, планетата на любовта и желанието, отива в област на вашата графика, която представя романтиката и любовта. Внезапно ще бъде по-смели от обикновено, когато става въпрос за сексуалния ви живот. Когато искате нещо (или някой), просто ще излезете и ще го получите – защото можете.

Марс, планетата на действие, се премества в Водолей, знакът зад теб, който ви дава всички видове диви мечти. Определено ги послушайте: те могат да ви дадат всякакъв вид горещо вдъхновение за следващата ви завоевание.