Дидо победи Симеон във “Фермата” с категоричен резултат

В неделя вечер на арената за дуели във “Фермата: Съединение” вокалистът на D2 Деян Каменов разгроми един от най-опитните участници в четвърти сезон – 28-годишният Симеон Томов.

Емигрантът във Франция отпадна само две седмици преди финала на шоуто, но се доказа като един от изявените играчи и остави зад гърба си три ратайства и четири дуела на Арената.

От другата страна, Дидо, който е един от популярните участници в предаването, записа втора победа в битките за оставане в шоуто и така направи още една стъпка към големия финал. Той удържа категорична победа над “нумеролога на стопанството”  в един от най-оспорваните дуели за сезона. След четири драматични битки, непобедимият досега Симеон напусна шоуто без нито една спечелена точка.

“Не успях да оправдая очакванията си да стигна до финал. Разочарован съм, но въпреки това се радвам, че останах във “Фермата” 12 седмици, а не отпаднах в първата, от което се страхувах”, коментира емигрантът, който сподели, че участието му в шоуто е сбъднат сън.

В същото време вокалистът на D2 Дидо и спортната звезда Ваня Стамболова са най-дълго оцелелите популярни участници във “Фермата” от всички сезони на шоуто досега.

Източник: dnes.bg