Девата – оранизирана и мила личност

Факти

Символ: Дева Мария
Елемент: Земя
Полярност: Отрицателна
Качество: Преносимо
Водеща планета: Меркурий
Управляващ дом: Шести
Цвят: Сребърен
Късметлийски скъпоценен камък: Перидот
Цвете: слънчоглед и невен
Топ любовни съвпадения с: Рак
Ключови черти: Благодарен, организиран, мил

Мото: “Моето най-добро може винаги да е по-добро.”

Известени представители на зодия Дева: Блейк Лайвс, Камерън Диас, Бионсе, Салма Хайак, Крис Пайн, Дженифър Джудсън, Принц Хари, Нас, Джейсън Дерул, Масе, Зендая

Личността на Девите

Интелигентна, изтънчена и любезна, Дева си върши работата, без да се оплаква. Те са невероятни приятели, винаги са там, за да подадат ръка и да дадат съвети. Практичните Деви са невероятно опитни във виждането на обстановката в мащабен план и обичат да планират живота си, ваканциите си и това, което ще правят днес, защотото това ги кара да се чувстват сигурни.

Девата има богат вътрешен живот и понякога може да изглежда срамежлива на първата среща. Те няма да разкрият същността си веднага и е важно да спечелите доверието им. Но щом го направите, тази Дева ще ви бъде приятел за цял живот. И ако мислите, че сте срещнали срамежлива Дева, то повярвайте, че тези стени ще паднат в спалнята. Един от най-страстните знаци, Девите се е специализира в свързването с тяхната физическа природа и този знак обича и празнува физическата връзка с партньора си.

Девите очакват съвършенство от себе си и те могат да заразят с тези високи стандарти и другите хора в живота си. Девата мрази, когато някой я подцени, макар и да е незначително. Деварите никога не искат да разочароват хората в живота си.

Девите обичат и са вдъхновени от красотата. Те обмислят какво да облекът и как да декорират къщата си като изрзят личността си чрез това. Те процъфтяват, когато всичко в техния живот изглежда перфектно. Техните приятели се шегуват със склонността им да организират всичко, това наистина е нещото, което прави живота на Дева да върви гладко.

Интелигентен и учещ през целия живот, Дева обича да опитва нови неща, да чете книги и да научава за света. Девите предпочитат вечер с добри приятели на огромно парти.

Най-големите предизвикателства за Девите

Желанието на Девите всичко да е перфектно може да се превърне в разочарование, когато нещата не отговарят на тези (понякога нереалистични) очаквания. Освен че от време на време води битки с приятели и партньори, фокусът на Дева върху съвършенството може да причини проблеми. Да се научат да се слеят с тълпата и да приемат “различно от перфектно” е постоянна борба за тях.

Тайното оръжие на Девата

Дева е изключително сложна. Когато този знак иска нещо, те ще го постигнат. Девите не се колебаят да покажат на хоратата около себе си, кой е най-добрия. Те работят усилено и тази етика на работа вдъхновява всички в живота им.

5-те основни причини да обичаш Дева:

Хаштагът им в Instagram е #цели.

Сериознен работник, те дават в работата си всичко, което всеки шеф иска.

Те са добри и винаги искат да дадат ръка на тези, които се нуждаят от нея.

Забавени са. Не винаги залагат на чувството си за хумор, но всеки, който ги познава добре, е напълно наясно, че можете да накарате хората паднат от смях.

Те са толкова умени. Известна е тяхната интелигентност, те щастливо научават всичко, което не знаят и обичате четат.