Дамски прически – Топ 4!

Мъжете всъщност имат много ясна представа за това, кои са прическите, които подхождат най-точно на визията на една жена. Затова, нека разгледаме техните идеи за прически…

Обратно на общественото мнение, мъжете забелязват и със сигурност знаят каква прическа харесват. Ние успяхме да проучим тяхната гледна точка и сега ще я споделим и с Вас.

Изящни и обемни естествени къдрици

 

Изящни и обемни естествени къдрици

Пищните и естествени къдрици определено привличат мъжкото внимание! Според мъжете, това е най-секси прическата и която те най-много ‘обичат’. Обяснението е, че мъжете обожават да прекарват пръсти през косата на една жена. Ето защо, не злоупотрбявайте с различни мусове, спрейове или лакове за коса, за да запазите къдриците си меки и естествени за по-дълго време.

Права лъскава коса

 

Права лъскава коса

Правите лъскави коси безспорно са знак за отличното здраве на една жена. Поради тази причина, мъжете инстинктивно предпочитат жени с гладка права коса. За целта дами, изсушете косата си със сешоар с дефузер и с помощта на обла четка. Това би направило косата Ви по-обемна и гладка.

Тип "току-що станала от леглото" коса

 

Тип „току-що станала от леглото”

Типът коса „Току-що станала от леглото”е една от най-лесните и секси прически. Тази опция е любима за всяка жена. За целта може да нанесете малко мус за коса върху мокра коса, за да я стилизирате, и след това я изсушете.

Класическа конска опашка

 

 

Конска опашка

Класическа версия на конска опашка е също една от любимите прически, за която мъжете смятат, че е адски секси. Обяснението е в това, че когато косата е вързана на опашка, вниманието на мъжката половина е привлечено от едно от най-привликателното място на тялото – шията.