Близнаци – безброй личности в едно тяло

Факти

Символ: близнаци
Елемент: Земя
Полярност: Положителна
Качество: Преносимо
Водеща планета: Меркурий
Управляващ дом: Трети
Цвят: Жълт
Късметлийски скъпоценен камък: Тигрово око и Емералд
Цвете: Лавандула и Момина сълза
Топ любовни съвпадения с: Овен и Лъв
Ключови черти: Любопитни, любящи, любезни

Мото: “Аз проявявам своята реалност”.

Известени представители на зодия Близнаци: Кендрик Ламар, Азелиа Банкс, Иги Азалеа, Анджелина Джоли, Натали Портман

Личността на Близнаците

Интелигентен, страстен и динамичен, знака Близнаци се характеризира с близнаците, Кастор и Полукс и е известен с двете различни страни, които те могат да покажат на света. Експертни комуникатори, Близнакът е хамелеонът на Зодиака, умее да се слее в различни групи въз основа на вибрациите и енергията, които възприема. Макар че също са невероятни при демонстриране на повърхностните черти, поради което Близнаците са един от най-емоционалните интелигентни знаци на Зодиак.

Енергичен и бърз, Близнака никога не се забива в миналото и не зацикля в това какво е можело да бъде. Вместо това, те се придвижват напред с оптимизъм и способност винаги да гледат откъм светлата страна – и да стъпят на краката си – в почти всяка ситуация. С ум, който непрекъснато се състезава, дори когато те просто тихо си седят, Близнаците никога не се отегчават. Всъщност, Близнаци са щастливи в собствената си компания и често могат да превърнат своите самотни сънища в реалност.

Близнаците са влюбени в любовта и те обожават ритуала на всичко това, от пеперудите в стомаха до очакване на това кой ще пище първи след срещата. Близнаците обичат запознанствата, а светът обича Близнаците. Но един Близнак в крайна сметка ще се успокой, защото този знак е невероятно верен и непоколебим, след като е избрал партньор. Да бъдем ясни, обаче: Твърдостта не е кодова дума за скучно. Близнаците винаги обичат да поддържат нещата свежи и са готови да опитат почти всичко в спалнята. Те се гордеят със своята сексуалност. За тях сексът е празника на живота, а Близнаците обичат секса и живота.

И въпреки че Близнаците са в партия с живота, те също имат дълбока емоционална страна, която се нуждае от грижи. Близнаците имат нужда да останат сами понякога за да четат, да създават, да оформят мечти и да измислят други начини да споделят своите дарби със света.

Най-големите предизвикателства за Близнаците

Това обществено мнение за хамелеони понякога може да докара репутация на Близнака за двуличие. Близнаците също са известни, с това че раздвижват клюките само за да поддържат нещата вълнуващи.

Тайното оръжие на Близнаците

Интелекта. Близнакът е бърз и може да прочете ситуация по почти свръхестествен начин. Без да каже много думи, Близнаци скоро ще знае кой е лидера, кой е добър съюзник и кой може да се нуждае от някой, който да го подкрепя. Поради това, Близнаци е невероятен приятел, лидер и човек, който всеки би трябвало да има в живота си.

5-те основни причини да обичаш Близнак:

1.Близнаците умеят да се преместват от група в група. Те не непременно търсят популярност, но благодарение на тяхната лекота да се справят и да се с свързват с другите, популярността ги намира.

2.Супер интелигентни, Близнаците умеят да видят 360-градусова картина на ситуацията почти мигновено и те рядко са нерешителни, когато правят следващия ход.

3.Управлявани от  Меркурий, Близнаците може да изразят точно това, от което се нуждаят. Дори ако имат непопулярно мнение, те имат убедителните способности, които ще накарат хората да се замислят и да им симпатизират.

4.Кой се нуждае от адреналин? Благословен с енергия извън, Близнака винаги ще поддържа настроението.

5.Извънземните виждат Близнаците като загадъчни, поради комбинацията от различни невероятни качества, които така очевидно стоят в основата на тази ярка, бърза личност.