12 знака, че парньора ви е лудо влюбен във вас

Истинската любов не само се усеща, тя се вижда с невъоръжено око. Но ако сте един от онези хора, които търсят доказателства във всяка ситуация и вярва на фактите, обърнете внимание на следните признаци.

Анализирахме щастлива част от любовните двойки и направихме списък с неща, които показват, че вашият партньор ви обича много.

1. Те споделят храната си.

Ако си спомняте Джоуи от “Приятели”, той никога не е споделял храната си с никого. Дори и този човек да беше момиче, той наистина предпочиташе да не дели храната си. Всъщност той дори бе направил обратното – не е пропуснал възможността да изяде част от порцията на момичето, след като е отишла до тоалета.

Очевидно има много хора, които не обичат да споделят храната си. Много мъже също се чувстват странно, от романтичното хранене помежду си с лъжица или вилица. Ето защо, ако видите, че партньора ви споделя храната си с вас, това е добър знак за вашите отношения.

2. Оставят ви гласови съобщения.

Онлайн комуникацията често отнема много от времето ни. Това е добра алтернатива за тези, които не могат да бъдат заедно толкова, колкото искат, но все още чувстват необходимостта да останат свързани.

Обикновените думи на екрана обаче нямат същото значение или им липсва топлината и интонацията, с които са били предназначени. Те често са безлични. Гласовите съобщения, обаче, не са такива.

Следващия път, когато слушате гласовото съобщение, което вашият партньор ви е изпратил, не забравяйте, че е отделил време и усилия да го запише.

3. Оставят телефона си без надзор.

Говорейки за телефоните, някои хора пазят техническите си устройства като лешояди  плячката си. Те използват всички средства за защита като пароли и пръстови отпечатъци и никога не оставят телефона или таблета си без надзор. Когато сте вкъщи, придружен от партньора си, това поведение изглежда странно и може да накара вашият партньор да се чуди защо сте толкова предпазливи. Обикновено това означава, че човекът има нещо, което крие, и това не е добра основа за връзка, изградена на доверие.

Никой не казва, че партньорът ви трябва да ви предостави всички пароли за всички профили в социалните мрежи, защото всички имаме право на поверителност. Но ако човекът се държи естествено около вас и показва признаци на доверие и искреност в намеренията си, това означава само истинска любов.

4. Опитват се да правят нови неща.

Когато двама души се срещнат, и двамата привеждат своите предпочитания. Колкото по-стари сме, толкова по-трудно е да кажем “да” на нещо ново, особено когато става въпрос за хобита и начини за прекарване на времето.

Партньор, който дълбоко се грижи за вас и иска да научи повече за вашата личност, със сигурност ще се опита да участва в нови дейности с вас. Да участвате в едно хоби и да правите нещата заедно, било то готварски курсове или конна езда, заздравява връзката между вас и ви отваря скритите качества. Освен това винаги има друга възможност да прекарате известно време заедно, вместо да се разделите. И не забравяйте да оцените желанието на другия човек да отделите колкото се може повече време с вас в тази ера на натоварените работни графици.

Това означава, обаче да очакваме от мъжете да ви придружат по време на часовете по гримиране или жените да държат отвертката, докато ремонтирате колата в гаража, но какво ще кажете за намирането на нещо интересно за двамата партньори?

5. Те ви оставят прекрасни бележки и изненадващи подаръци навсякъде.

Дяволът е в детайлите, както и истинските чувства. Големите жестове за големи годишнини и тържества са нещо нормално.  Но това са малките актове на доброта и неочаквани приятни неща, които имат най-голяма стойност и озаряват деня ви.

Малки картички “Обичам те”, скрити в джоба на палтото ти, смешни съобщения, написани на огледало в банята с паста за зъби, останалото за теб последното парче от любимия ти шоколад, примерите са безкрайни. И основното значение, което такива неща носят, е: “Аз вте ценя и искам да знаеш това всеки ден.” Не е ли знак като никой друг!

6. Променят навиците си.

Старите навици умират, знаем това. Знаем също, че от никого не трябва да се очаква да промени напълно личността си, за да остане в продуктивна връзка. Взаимоотношенията са около двама души, които са и се опитват да бъдат най-добрата версия на себе си един за друг.

Да речем, че живеете в апартамент с една спалня. Ти си нощна птица и гледаш телевизия среднощ. Ще се опиташ ли да се премести в спалнята малко по-рано, за да можете да споделите няколко спокойни момента и да заспите заедно? Ако да, тогава имате късмет.

Или си представете ситуация, когато той е истински книжен червеи ( такива има, повярвайте ни) а вие … добре, не сте. Наличието на обици и червило в цялата къща беше доста обичайно за вас когато живеехте сама. Бихте ли се опитали да станете по-организирани, поставяйки нещата на своето място? Ако отговорът е “да”, тогава той е щастлив. Това имаме предвид.

7. Мислят за вас в най скучните моменти

Това е между двата пола. И двамата имат своите “неща”, които другият пол се опитва, но не разбира или приема.

За момчета това би било пазаруването. Не много мъже са готови да съпроводят дамите си на шопинг, който може да продължи часове. Но ако вашият човек прекарва повече време и харчи пари за дрехи и аксесоари,  той наистина е влюбен в теб. Още повече, ако той участва активно в избора, давайки съвет и мнение.

За момичетата може да бъде всяко спортно събитие, било то на живо, или излъчено по телевизията, в което се намира втората им половина. Животът в къщата може да бъде спрян за периода на шампионата или важните игри, но можете да изберете да се включите. Помолете го да обясни за играта и защо я харесва толкова много. Искреният интерес и желанието да бъдете част от неговото забавление, трябва да бъде оценено.

8. Предпочитат разговор, а не мълчание.

Ние всички мечтаем за този човек, с когото можем да помълчим. Не става дума за потискащо мълчание, когато нямате какво да кажете. Не, става дума за прекрасното мълчание, когато всичко е спокойно и чисто, а вие се чувствате сигурни и спокойни един до друг.

Въпреки това, когато настъпи бурен период и има ситуация или проблем, за който да се говори, внимателният разговор е ключът. Лицето, което наистина се интересува от вашата връзка и хармония между вас, винаги ще избере честност и диалог, за разлика от потискането на дискусията. Колкото по-добре можете да се научите да говорите чрез въпроси, толкова по-лесно ще бъде за напред. Любовта е и в разбирането.

9. Те се гордеят, че са с вас.

Добре е да запазите връзката си лична в началото, когато вие двамата тепърва се срещате или по-скоро искате да се насладите на романтиката. Но след като е минало известно време в срещи и един от вас все още се срамува от вашето съчетание – това не е страхотно.

Виждайки, че партньорът ви се гордее, че е с вас, това е супер. Те са готови да ви запознаят с приятели, семейство и колеги, те говорят много за вас, ценят малките ви стъпки към поставената цел и празнуват големите Ви победи. Те променят статуса си в социални мрежи, щастливи са да публикуват снимки с вас и никога не спират да ви държат за ръката.

10. Те не се отказват от вас, когато имате нужда от тях най-много.

Животът не е само цветя и рози, всъщност е изпълнен и с доста гадни моменти. Настинка или болест може да се случи на всеки от нас и обикновено е неочаквано. Оставяйки настрана отрицателните последици от това, че сте болни, това е добър шанс да разберете с кого сте.

Ако партньорът ви лесно може да се уплаши от не толкова красивия ви вид, висока температура, слабост, новооткрита нужда и няколко капризи – добре, това е жалко. Но ако те нетърпеливо тичат за покупката на портокали (“Добър източник на витамин С!”) и склонността да гледате любимия ви сериал с вас (“О, Добре, нека го направим “) – намерили сте правилния човек.

11. Вслушат се в съветите ви.

 

Това е наистина трудно. От една страна, жените търсят силен мъж, който може да взема решения, а мъжете искат жена, която може да се справя и сама, без да бъде нуждаеща се и нерешителна през цялото време. От друга страна, всички искаме партньор, който е готов да ни слуша и няма да се срамува да поиска съвети. Две глави са по-добре от една.

Така че, ако откриете специален човек, който оценява вашите мнения и иска да чуе каквото имате да кажете, придържайте се към тях и не се отказвайте. Защото те обича.

12. Има много докосвания и дори хапане.

Това е научно доказано, че не само докосването, но и хапането е действително свързващо преживяване. Ако партньорът ви винаги се стреми към целувки, докосвания, шепнене, галене и дори ухапване, това определено е знак за топла и дълбока връзка.

Желанието да ухапете някой, когото обичате, се обяснява с определена връзка в нашия мозък между възприемането на нещо сладко и търсенето на храна.

Споделете вашите лични истории с нас за това кога и как за първи път почувствахте, че вашият партньор ви обича и с какво по е доказал!