Американската версия на „Shameless“

Един телевизионен сериал, напълно различен от всички останали, които някога сте гледали. Сюжета е смесица от комедийни случки, драматични обрати и истории от реалния живот. Героите са колоритни и бързо стават любимци на публиката. Семейство Галахар е едно необикновено семейство, което живее в беден квартал. Ето и „безсрамниците“, които чакаме с нетърпение всеки понеделник:

Алкохолик и баща на семейство Галахар.Франк Галахар

Той е баща на шест умни, будни и независими деца, които без него биха били … много по-добре. Безнадежден алкохолик, създаващ проблеми. Когато Франк не е в бара, харчейки малкото пари на семейството си, той лежи на пода в къщата, зверски пиян. Франк непрекъснато крой планове, как да обърне системата в полза на неговата зависимост към алкохола, за сметка на това няма абсолютно никакво отношение към децата си.

Най-голямата дъщеря, която се грижи за всички.Фиона Галахар

Фиона е в трудната позиция на най-голямото дете и голяма част от оговорността и отглеждането на по-малките деца стават нейни задължения. Тя е младо момиче в разцвета на живота, но след като майка им напуска семейството, а баща им понякога не се прибира с месеци, Фиона забравя за нормалните за нейната възраст дейности и се превръща в пазителка на семейството.

Гадже на Фиона.Джими/Стив

Джими (Стив е фалшивата му самоличност) е красиво, добре възпитано и богато момче. След като се влюбва във Фиона, Джими се премества да живее при многобройното семейство.Но съпругата му, дъщеря на бразилски наркодилър, се намесва в плановете му.

Най-голямото момче в семейството, изключително умен.Лип Галахар

Лип (съкратено от Филип) е най-големото момче в сем. Галахар. Той е изключително умен, отличник, но също така има проблеми, които заплашват академичното му развитие. Всички около него се опитват да го убедят да отиде в колеж, но той не е особено въодушевен от тази идея. След като бившата му приятелка Карън напуска града, след като ражда дете, за което до последно Лип беше убеден, че е негово, той е съсипан.

Гей, член на семейството.Иън Галахар

Иън е третото по големина дете и очевидно най-много прилича на майка си. Той е част от армията в училище, като обмисля и постъпване в професионалната армия, но само ако получи необходимите оценки. Замесил се е в тайна любовна връзка с бащата на Джими, но истински е влюбен в Мики Миклович, кварталния гангстер, с който е правил секс.

Чувтвителната по-малка сестра.Деби Галахар

Едно от малките деца в семейството. Деби е чуствителна и има добро сърце. Тя копнее за стабилно семейство и е винаги готова да даде още един шанс на Франк.

 

Пакостник и член на семейство Галахар.Карл Галахар

Карл е на възрастта на Деби и е голям пакостник. Той е смелчага и побойник с богат репертуар от бели. Но все пак в сърцето си е Галахар и не се страхува да стигне до крайност, за да помогне на семейството си да свържат двата края.

Съседка, срещала се с Франк.Шийла

Шийла е съседка на семейство Галахар, която страда от агорафобия (страх я е да излезе извън дома си). Има любовно минало с Франк, но след това започва особена връзка с бившия съпруг на дъщеря си Карън.

 

Ви е съседка и добра приятелка на Фиона.Вероника

Друга съседка на щурото семейство. Дръзка и секси, Вероника (Ви) е добра приятелка на Фиона и е винаги готова й подаде ръка. Вероника и нейният партньор Кевин са гореща двойка, без никакви сексуални задръжки. Двамата силно мечтаят за бебе, но трудности в зачеването ще ги накарат да предприемат крайни мерки.

Барман и партньор на Вероника.Кевин

Кевин е барман в бара, където Франк редовно се напива. Той е добър човек, който винаги е готов да почери Франк. Както вече разбрахте, той има луд сексуален живот с Ви, въпреки факта, че е женен за друга жена.

 

Бивш съпруг на Керън, дъщеря на Шийла.Джоди

Бивш съпруг на Карън, който тя среща в клуба на анонимните зависими от секса. След раздялата си с Карън, Джоди започва връзка с майка й. Той е с добро сърце и заедно с Шийла се грижат за бебето на Карън, което страда от синдрома на Даун.

Приятелка на Иън и гадже на Лип.Манди Милкович

Манди е член на семейство Милкович, което е единственото семейство, което е по-зле от Галахар в квартала. Тя е приятелка с Иън, но става интимна приятелка на Лип. Въпреки, че е сексуално малтретирана от баща си, Манди е добро момиче, което се опитва да помогне на Лип да се запише в колежа. Но има скрит мотив.

Брат на Манди, среща се с Иън.Мики Милкович

Той е брат на Манди и е наистина лошо момче. Въпреки очевидните недостатъци на Мики, Иън е тотално хлътнал по него.

 

Във филма има и други второстепенни герои, с които можете да се запознаете, ако изгледате сериите на „Shameless“. Гарантирам ви, че ще се забавлявате с историите на колоритните Галахар и компания. Ако имате любимци сред гореизброените, ще се радваме да споделите мнението си с нас.