Ако искаш Меган да ти роди бебе, трябва да си платиш

Само за две години Меган Маркъл успя да се превърне от прохождаща в Холивуд актриса в херцогиня на Съсекс и цял свят проследи с огромен интерес тази промяна.

Връзката ѝ с Хари е бе шокираща по много причини, а една от тях бе, че тя вече има един развод зад гърба си. Много преди да срещне принца, тя беше лудо влюбена в продуцента Тревър Енгелсън. Двамата имаха дългогодишна връзка, последвана от щура сватбена церемония, само две години брак и завърши с развод.

В това време Меган и тогавашният ѝ възлюбен неведнъж са мислели и за бебе, само че смуглата красавица си имала някои условия, за да забременее. Научихме, че двойката е сключила договор, който гласял, че ако Маркъл роди дете на Тревър, той е задължен да ѝ наеме личен треньор, диетолог и бавачка, за да може актрисата да се върне в ослепителната си звездна форма възможно най-бързо. Няма спор, практичността ѝ е в кръвта.

Истината е, че договорите между двойките в САЩ, свързани с бременността и раждането на дете, не са рядкост. А Меган е била крайно разтревожена и притеснена да не изгуби фигурата си, която е постигнала с много усилия. Причината за манията ѝ по килограмите била семейната предразположеност към напълняване, а мисълта да наддаде тегло я е ужасявала, защото това щяло да попречи на кариерата ѝ.

Източникът добавя още, че Тревър обичал безкрайно Меган и знаел, че тя е много загрижена за имиджа си. Напълно разбирал това и факта, че ще трябва да се съгласи с условията ѝ, каквито и да са те, ако иска да имат деца. Продуцентът бил напълно готов да приеме всички прищевки на любимата си, но животът винаги ни поднася изненади. Малко след сватбата им Маркъл получава роля в сериала „Костюмари“ и се отдава напълно на кариерата си. Не след дълго това дава сериозно отражение на брака ѝ с Тревър и всичко приключва. Меган и бившият ѝ мъж се развеждат официално през 2014 заради „непреодолими различия“.

Очевидно бившата актриса е успяла да постигне всичко, което е искала някога – луксозен живот, обожанието на цял свят, предан мъж и възможността да защитава позицията си на ревностна феминистка. Източникът твърди също, че Меган винаги е искала да има деца и образцово семейство и че със сигурност тя ще се справи отлично в ролята на майка. Освен това, Хари може да ѝ даде мъжката подкрепа, от която тя се нуждае и не може да получи от баща си.

„Каквото и да се случи, той ще държи ръката ѝ и ще я остави да бъде център на вниманието“, добавя приближеният на Меган. А дали херцогинята на Съсекс не е сключила същото допълнително тайно споразумение с Хари, каквото е подписала и с Тревър?

Източник: woman.bg