10 TV сериала с висока оценка, които може да сте пропуснали тази година

Понякога, когато се приберете вкъщи след дълъг ден на работа, всичко, което искате да направите, е да се свиете на дивана и да гледате нещо интересно.

Но доста често изборът на телевизионен сериал, който гледате, отнема повече време, отколкото всъщност трае един епизод. Вместо това преглеждаме различни уебсайтове часове, докато не стане време да си лягаме.

Искаме да ви помогнем да спестите ценно време.

Ето списък с най-забележителните нови телевизионни сериали, които вероятно не сте гледали и не сте чували преди.

Sorry for Your Loss

Главната героиня Лий Шоу се опитва да се справи със смъртта на съпруга си. Тя живее със загубата си и се надява да възстанови връзките си със семейството и приятелите си. Лий преживява много драматични събития, но наистина вярва, че ще успее да преодолее всичките й трудности.

Този телевизионен сериал ви удря в сърцето и ви кара да се чувствате съпричастни към героите и да плачете с тях.

PS: Уверете се, че имате достатъчно салфетки.

Castle Rock

Събитията се случват в измисления град на Castle Rock. Това е мястото, където серните убийци се скитат по улиците, кучета атакуват хора, а самият дявол продава проклети неща на хората. След самоубийството на началника на затвора Шоушънк млад мъж се намира в затворена част от затвора. Никой не знае кой е, човекът казва само името си на своя адвокат Хенри Деавър, роден в Касъл Рок. Скоро адвокатът получава анонимно обаждане, което го кара да се върне в родния си град и да разбере историята на затворниците.

Този мистичен трилър напълно си струва времето.

Picnic at Hanging Rock

Събитията тук се случват в началото на 20-ти век. Няколко ученички и техните гувернантки отиват на пикник близо до Hanging Rock. Слухове са, че това място крие някакъв мистериозен зъл дух. Кой би предположил, че това ще се окаже вярно. 3 ученички изчезват и никой не може да ги намери.

Хората, които харесват художествените филми и драми, определено ще оценят този сериал.

The Haunting of Hill House

Зрелите потомци на семейство Крейн си спомнят детството в обитавана от духове къща. Родителите им купили имение, за да го възстановят. Някои събития повлияват на тяхното бъдеще. Например, по-големият брат става писател, едната сестра е психиатър, другата сестра е собственик на погребален салон, а по-малкият брат страда от наркомания. Всички братя и сестри имат напрегнати отношения с баща си, които никога не е говорил за случилото се в деня, в който майка им е почина и защо е трябвало да напуснат имението.

Мистериозния сериал държи в напрежение до самия край.

You

Главния герой – успешен мениджър на книжарница – среща очарователна млада писателка. Любовта на мъжа скоро се превръща в истинска мания. Той използва социалните мрежи, за да научи повече за нейния живот и да стане колкото се може по-близък с нея. Много скоро той се превръща в истински тиранин, който е готов да премахне препятствията по пътя си, дори ако това препятствие е истински човек.

Много интересен тв сериал, който няма да ви позволи да се отлепите от екрана за няколко дни.

Trust

Пол Гети е магнат и е един от най-богатите хора в историята. Той винаги е бил заобиколен от хора, които мечтаят да имат част от богатството му: семейството, приятелите, враговете и много други. Един ден неговият племенник е отвличен, а похитителите искат откуп от 17 милиона долара. За Paul Getty тази сума е незначителна. Въпреки това той прави официално изявление за отказа си да плати.

Телевизионния сериал показва не само случая на отвличането, но и трудните взаимоотношения в семейството на много тираничен милиардер.

The Terror

През 1845 г. експедиция, водена от арктическия изследовател Джон Франклин, използва 2 бойни кораба, HMS Terror и HMS Erebus, за да разследва северните брегове на Канада. Скоро и двата кораба изчезват без следа и екип от нови изследователи се залавя с търсенето им. Те трябва да разберат какво всъщност се е случило с екипите и корабите.

Сериала се основава на книгата с това заглавие, която се основава на истинска експедиция.

Yellowstone

Носителят на „Оскар“ Кевин Костнър играе Джон Дътън, който управлява най-голямото ранчо в САЩ, под постоянни атаки от заобикалящите го земи и интереси – предприемачи, индиански резерват и най-стария национален парк в страната. „Yellowstone“ е напрегнат разказ за изпълнен с насилие свят, далеч от погледа на медиите, където земята прави предприемачите милиардери, а политиците се продават и купуват от големите корпорации за нефт и дървесина. Където водата е отровена и неразрешените убийства са ежедневие. Най-доброто и най-лошото от Америка, видяно през погледа на семейство, което представя и двете страни на монетата.

Barry

По време на мисия в Лос Анжелис, недоволен от живота си наемен убиец неочаквано бива приет като свой в малка аматьорска театрална трупа и той решава да се възползва от удалата му се възможност.

Добър комедиен сериал за тези, които обичат здравословния смях.

The First

The First разказва история за бивш астронавт на НАСА, Том Хагърти, който се готви да полети до Марс на човешки космически полет. Той живее в тежко време и трябва да се изправи пред много трудности: съпругата му умира при странни обстоятелства, дъщеря му е зависима от наркотици и мисията е на път да се провали.

Това е драма, която разказва за семейните ценности, лични стремежи и големи мечти.

Гледали ли сте някоя от ТВ сериалите, споменати по-горе? Споделете вашето мнение с нас в коментарите!