8 причини защо малките гърди са страхотни

Когато за пръв път чух обиди и подигравки по мой адрес за малките ми гърди, бях унижена и смазана.

В главата ми се въртеше само една мисъл: “Как ще мога да намеря любовта си?” Вече бях облекла тази несигурност, докато изведнъж се влюбих в себе си, намерих много предимства в малките си гърди. Тук те са:

1. Не е нужно да носите сутиен.

Това е просто страхотно. Не ви убиват презрамките, гърдите ви не се потят и чувствате пълна свобода на действие. Спортувате? Няма проблем! Носете спортни сутиени, въпреки че можете безопасно да правите това и без тях.

2. Можете да се шегувате със себе си.

Ако човек може да се смее на себе си – той се приема такъв какъвто е и демонстрира самочувствие – качество, което е много привлекателно за противоположния пол. Но не позволявайте на себе си да бъдете обект на подигравка. Вие – можете, другите – не.

3. Болка в гърба?

Какво е това? Съжалявам за дамите, които страдат от болки в гърба от твърде голямото тегло на гърдите. Но не знам какво е.

4. Можете да носите рокля или блуза с дълбоко деколте и никой няма да го е грижа.

Можете да си позволите да носите такъв стил дрехи, в които други жени могат да изглеждат твърде достъпни. Хайде, облечи тази красива рокля с дълбоко деколте! Все пак нямате нужда от сутиен.

5. Размерът не определя сексуалността.

Кой се грижи за размера и формата на гърдите? Бяхме толкова погълнати от снимките на “идеални” тела в медиите, че започнахме да се смятаме за дефектни. Моят съвет: “Хвърлете модните списания в кошчето и започнете да се обичате!” Те не могат да ни наложат това, което според техните стандарти е секси, защото само вие знаете как да бъдете секси.

6. Те могат да спасят живота ви

По-лесно да се открие необичайни промени в гръдния кош, преди да е твърде късно! Не забравяйте редовно да изследвате гърдите си!

7. Големите гърди се отпускат по-лесно.

Големите гърди се отпускат по-бързо под собствената си тежест и други фактори на външно влияние, защото това е естествена част от процеса на стареене, но малките гърди най-вероятно ще останат същата като на 20 години.

8. Лятото е страхотно!

През лятото можете безпроблемно да ходите без сутиени. Нищо няма да те възпрепятства и ще те се чувстваш страхотно.