7 вида мъже, които срещаме в търсене на “единствения”

Някои имат достатъчно късмет, за да срещнат достоен човек на ранен етап, но някои от нас търсят идеалния си партьор с години.

Австралийската психоложка Тала Скот избра 7 вида мъже, които срещат момичета по пътя си, докато не намерят “перфектния”.

Г-н Студ

От страни, г-н Студ изглежда като красив и самодостатъчен човек, който има всичко за процъфтяващ живот. Има обаче един съществен недостатък: той се страхува от любовта. “Г-н Студ контролира всичко и той е емоционално въздържан”, обяснява експертът Скот. 

Г-н Мечта

Г-н Мечта е героят от романтичните филми. Това е човек, с когото е лесно да се установи близък емоционален контакт. Той разбира и се грижи, отличава се със способността за съпричастност. Отношенията с господин Мечта изглеждат идеални, но по някаква причина любовта остава платонична. 

Г-н Актуален

Г-н Актуален излъчва специален магнетизъм и на пръв поглед прави приятно впечатление, но по-късно се оказва, че животът му на този етап е много неспокоен. Той няма време да се възстанови от предишните си сериозни взаимоотношения и следователно търси утеха в ръцете на млади момичета. 

Г-н Недостъпен

Г-н Недостъпен изглежда е хармонична личност, способна в дълбоки чувства, но по някаква причина не можеш да изградиш хармонична връзка с него. “Той не е достъпен психически или емоционално”, обяснява експертът.

Г-н Разнообразие

Психологът Тала Скот твърди, че г-н Разнообразие е човек, който обича да бъде център на вниманието, но той ще напусне връзката веднага щомпреминете на по-сериозно ниво. Такъв мъж е доста хитър и предпазлив, съсредоточен върху много жени, така че няма да позволи да бъде примамван в сериозна връзка.

Г-н Двойнственост

Този е най-труден от всички видове мъже, защото е невъзможно напълно да разберем вътрешния му свят. От една страна, той споделя интересите и мирогледа на половинката си, а от друга страна, изпълнява доста непредсказуеми и неочаквани действия.

Г-н Перфектен

Г-н Перфектен е всъщност идеала, който сте търсили толкова дълго. Всичко е добро в него: характер, ум, душа и тяло. С такъв човек можете да създадете хармоничен съюз и да остареете заедно. Психологът Тала Скот казва, че се е срещнала с нейния г-н Перфект на 29 години, но трябвало да го пусне, защото вече била омъжена.

Какви мъже срещнахте по пътя си?