7 тенденции при прическите за 2018 г. – перфектни за тези, които искат промяна

Има много разнообразие в трендовете при прическите за 2018 г. и има по нещо за всяка дължина.

Тези, които обичат да експериментират, също ще бъдат щастливи – смелите цветове и форми са много актуални сега. Но също така има някои общи тенденции, които този сезон ще са много горещи: многопластови, безгрижни вълни и връщането на един забравен детайл.

Modernitta подготви преглед на най-хубавите прически за 2018 г. за тези, които са готови за промяна в живота си.

Каскадно и многослойно

Основният хит на този сезон, който е подходящ за коса от всякаква дължина, е многослойният обем. Каскадата е прическата, която е изключително популярна през 2018 г.

Как да се носят: Най-добрият начин да се носят прическите на пластове е да ги направите да изглеждат небрежни, с големи къдрици и дръзки цветове. Ombre цветовете също ще направят визията ви по-оригинална и свежа.

Прическа на черта

Чертата, във всичките й вариации, е все по-популярена. За тези, които не са готови за кръсо подстригване, има дълга версия на тази прическа.

Можете да направите някои експерименти с прическата на черта, да я направите малко асиметричня.

Как да се носи: Чертата е добър избор за безгрижен стил и дава класическа форма. Това подстригване ще ви даде максимална гъвкавост. Съществуват и много начини за боядисване: омбре, акценти и плътен цвят.

Супер къса

Сега е времето за тези, които обичат екстремни експерименти с косата си. Този сезон можете лесно да намалите дължината и все пак да сте на върха на тенденциите. Иако отрязването на цялата коса ви идва трърде много, то може да отрежете само част от косата.

Как да се носи: С гордо вдигната глава. Все още не ви е достатъчно екстремно? Добавете ярък цвят. Готово, сега сте перфектни.

Пикси и гарсон

Искате къса подстрижка, но не толкова екстремно? Има още две тенденции за теб: Пикси и Гарсон – момчешка прическа с френски чар. И двете могат да бъдат много женствени и луди.

Как да се носи: Обем и небрежен стил, “творчески бъркотия” също е ок. Трябва да изберете ярък цвят за тези прически и те изглеждат страхотно в няколко цвята.

Перфектната геометрия

За тези, които не харесват разхвърляния вид, има чудесни новини: перфектното изявление на геометрията също изглежда много подходящо и стилно тази година. Перфектните връхчета в идеални линии са подходящи за всякаква дължина на косата – точно това, от което се нуждаете. Така че, ако това е вашият стил, просто се отпуснете и изберете.

Как да се носи: В идеалния случай права. Трябва да знаете, че геометрично перфектните прически изискват много внимание, всякакви недостатъци са забележими, така че трябва да изберете стилиста и цвета много внимателно.

Ретро

Ако сте стигнали до тук и все още не сте намерили опция, която ви харесва, ще бъдете щастливи да чуете, че прическите, които са тренд този сезон са от 70-те, 80-те и 90-те години.

Как да се носи: Внимателно. Ретро подстригването изисква класическа избор на цвят на косата.

Завръщането на бретоните

Страхотни новини: тази година бретонът е много популярен. И имате много възможности: те могат да бъдат напълно прави, тънки, дебели, къси, дълги или дори разделени на две половини.

Как да се носи: Най-важното е да откриете правилната форма на бретон, базирана на формата на челото си, а стила и цвета са ограничени само от вашето въображение.