6-те вида най-токсични двойки в зодиака

Всички искаме да бъдем с човек, който е спокоен и уравновесен, но в същото време е и авантюрист и с приключенски дух.

Факт е, че бихме могли да бъдем луди от любов по някого, но цялата огнена страст на света няма да бъде достатъчна, за да поддържаме връзката си, ако не сме съвместими.

Опознаването и откриването на съвместимостта е забавен процес и трябва да му се даде достатъчно време, но астрологията прави работата ни по-лесна.

Има дванайсет зодиакални знака, всеки от които има свои собствени уникални черти, желания и отношение към живота, базирани на елементната група, към която принадлежат.

Има четири групи елемента:

Вода: Рак, Скорпион, Риби
Те са емоционални, чувствителни, креативни. Те обичат интимността и дълбоките разговори. Те имат добро сърце и са много интензивни и страстни.

Огън: Овен, Лъв, Стрелец
Те са страстни, силни и решителни. Те са амбициозни, агресивни и родени лидери. Те са приключенски настроени и обичат да живеят пълноценно.

Земя: Телец, Дева, Козирог
Те са обосновани практически и аналитични, но могат да бъдат и много емоционални. Те са търпеливи и упорити. Те харесват стабилността и са склонни да придобиват собственост и материално богатство.

Въздух: Близнаци, Везни, Водолей
Те са революционни, интелектуални, творчески и аналитични. Те обичат обсъждането на нови идеи и философии. Те са мечтатели и се грижат за промяната на света със своите динамични идеи.

Въз основа на техните черти, има няколко зодиакални двойки, които са силно несъвместими и могат да се превърнат в най-лошите ви кошмари.

Преди да се потопите дълбоко в една връзка, внимавайте за тези двойки, които имат най-токсичните взаимоотношения от всички:

1. Лъв + Рак

Лъвът е огнен знак, а Ракът е воден. Лъвът жадува за приключенията и светлината на прожекторите, Ракът харесва дома и по-дълбоката интимност. Лъвовете могат да бъдат много проницателен и спокойно да споделят своите възгледи; това може да дойде в повече на чувствителния рак, тъй като те са склонни да приемат всичко в сърцето си. Ракът се справя за известно време, но бавно започва да се връща обратно в черупката си.

Ако Лъва не разбире ранните признаци за по-дълбока интимност, а Ракът не разбире нуждата от внимание и приключения на Лъва – връзката е насочена към абсолютен провал.

2. Козирог + Водолей

Козирог е земен знак, а Водолеят е въздушен.

Като знак за Земята Козирога е бавен и задълбочен. Те обичат да правят подробни планове и не харесват промените, докато Водолея е авантюристичен знак. Те са много спонтанни и правят нещата на момента.

Козирогът иска да натрупа материално богатство и да показва любов по физически, практически начин.

Водолеят се нуждае от въздушна любов, пожелават някой, с когото могат да бъдат напълно голи не само физически, но и духовно. Те няма да се интересуват много от храната, секса или парите, ако намерят някой, с когото духът им получава криле, за да летят и мечтаят.

Дева + Близнаци

Девата е знак за Земята, а Близнаци са знак на Въздух. Девите са практични и реалисти, а Близнаците са мечтатели. Близнаците не обичат да останават на едно място достатъчно дълго и винаги са в движение, те вярват в идеи и видения и не се притесняват за нищо.

Девите също са мечтатели, но те са много практични и се съсредоточават върху това как наистина да се справят с дадена ситуация.

Ако Близнаците не се опитат да са по-пркатични, Девата и да допринесат с нещо във връзката, Дева ще се умори и ще се откаже.

Везни + Телец

Телецът е знак за Земята, а Везни са въздушен знак. Необходимостта на Телеца от лоялност може да изглежда твърде задушаваща за Везните, а необходимостта на Везните да се чувстват в равновесие ще обърка упорития Телец. И двата знака са много ярки и безкомпромисни, дори и малко решение, като да се реши цветът на завесите, може да взриви напрежението между тях.

Телецът се грижи за нежността и емоционална връзка в сексуалните отношения, а Везните разчитат на добре прекарано време и дълбочина в отношенията.

Тези знаци просто не се придвижват взаимно на емоционално или сексуално ниво и ще се лутат един с друг.

Скорпион + Риби

Скорпионите и Риби са водни знаци и поради това са силно емоционални, но това, което ги разделя, е как изразяват своите емоции, особено в отношенията. Скорпионите могат да бъдат безразсъдни при предаването на емоциите, докато Рибите са изключително меки.

И двата знака са свободни духове, пропити с интензивни емоции и искат да изживеят на макс живота, но Скорпионите може да се окажат доста ревниви и да задушат Рибите, които жадуват цялото време и внимание.

Докато и двамата търсят идеален партньор и двата знака чувстват емоциите твърде дълбоко и не могат да се справят с разпри, както и техните интензивни емоции, събрани, могат просто да прелеят чашата.

Стрелец + Рак

Стрелецът е огнен знак, а Ракът е кардинален воден знак. Те просто нямат общ тон.

Стрелецът обича да изследва и да има нови преживявания, а ракът е домошар. Стрелецът иска да експериментира сексуално и Ракът иска да се свърже дълбоко и емоционално. И двамата изглежда, че се разбират помежду си, защото тяхната противоположна природа ги привлича първоначално, но огромните им различия в крайна сметка ги изгарят.