6 явни признака, че те харесва тайно

Не е нужно да чакате обяснение в любов, за да разберете че някой си пада по вас.

Всичко, което трябва да направите, е да наблюдавате несъзнателното поведение на почитателя си. То говори саом за себе си!

Ето и няколко признания на анонимни любовници в Интернет. Ето как те мислят, че повечето хора разкриват чувствата си. Но най-интересното е, че хората се държат несъзнателно независимо от пола или възрастта.

Невъзможност да контролират усмивката и смеха си

След като обекта на възхищение се появи на радара, смеха и усмивките стават неконтролируеми. Ако чувствата са прекалено силни,  може също така да забележите леко повдигне на веждата, без дори да го осъзнават.

Има 2 вида влюбени хора

Първият тип хора винаги се опитват да бъдат близо до обекта на чувствата си. Те са склонни да отидат на места, където е възможно да срещнат любимите си уж случайно и да ги докосват при всяка възможност, например, чрез леко натискане, за да се извинят и след това да прегърнат.

Вторият тип човек се опитва да избегнат човека, който харесва. Те могат да използват груб език в разговор, мислейки, че това ще помогне да скрият истинските им чувства към дадения човек.

Ако някой често ви избягва или, напротив, опитва се да е постоянно около вас – има причина.

Необичаен начин на говорене

Има 2 варианта за сценарий на разговор:

Човек внезапно променя естествения си начин на говорене с характеристиката на поет, философ или журналист, а защо не и трите в едно. За него става лесно да говори за най-сложните и интересни теми, дори и да не е мислил за тях преди. Ако имате достатъчно късмет, обикновен човек ще се превърне в комик.

Разумният и интелигентен човек се превръща в глупава овца, която има изключително лош речник. Ако това се отнася за вас, опитайте се да ограничите опитите да впечатлите другия човек.

Говорят за любовта си пред други хора

Хората често говорят за някой, който харесват на други хора, или ги карат да говорят за това. Дори ако имат сериозен разговор в колегите си, те могат небрежно да се присъединят към друг, веднага щом чуят известно име, споменато там.

Интересен детайл: влюбен човек може да говори за обекта на желанието си по много, негативен начин, като твърди пред себе си и другите, че не е влюбен. В този случай те обикновено казват нещо като “Мери е малко странна!” Или “Джон е такъв идиот!”

Още нещо. По време на разговорите влюбените са склонни да посочат прилика в интересите: “Изглежда, че единствените хора, които гледат Games of Thrones, сме аз и Павел.”

Внезапна смяна на интересите

Влюбеният човек може внезапно да се интересува от същите неща като обекта на чувствата си. Изведнъж той се заинтересова от спорт или започва да чете литература, която никога не би помислил преди това.

И не забравяйте за непрекъснатата проверка на профилите в социалните мрежи на обекта на желанията и за несъзнателната омраза към всички близки приятели от противоположния пол. Е, това е любов!

Бонус: език на тялото

Ако някой ходи с жена и сложи ръката си на гърба си, той иска да я уведоми, че е там и винаги ще я подкрепя и ще се грижи за нея. Определено си е паднал по нея.

П.С. Разбира се, има хора, които са изключение от правилото. Колкото и да се опитвате да разкриете истината, те никога няма да разкрият тайната си.