3 начина да отслабнете, без да гладувате и да тренирате

Как всички бихме искали излишните сантиметри от талията да изчезнат само от себе си …

Но чакайте! Не се притеснявайте – това е напълно възможно!

Намерихме няколко алтернативни начини да загуби тези излишни килограми, без да ходите във фитнеса или да спазвате побъркваща диета.

Дишането

Основното правило на дихателната гимнастика е, че трябва да вдишвате и изиздишвате не с гърдите си, а със стомаха си. Тънка талия, стегнатия корем, силни коремни мускули – всичко е възможно, ако правите цялия набор от дихателни упражнения.

Контрастни душове

Този метод е доста прост и често се съпровожда от други процедури. Когато приключите с вземането на душ, пуснете за 30-40 секунди студена вода, а веднага след това за 3-4 минути гореща. Такъв контрастен душ не само ще ви отърве от наднорменото тегло, но също така ще предотврати заболявания като аритмия, затлъстяване, вегета-вакулярна дисфункция, първична хипертония и целулит. Съществуват и няколко противопоказания.

Масаж

Най-добрите видове масаж за борба с мазнините са куппинг, воден масаж, масаж с мед и вендузите. Те помагат за разделянето на мастните депозити, подобряват кръвообращението в предната част на корема и нормализират чревната подвижност. Можете да изпълнявате тези процедури както у дома, така и в специални салони. Те трябва да се извършват систематично и по цикли.