6 страхотни идеи за вълшебни коледни подаръци под 60 лв.

Отново е онова време от годината, в което уханието на мандаринки и канела, пукащи дърва, червено вино, уют и топлина омагьосва всички ни по един специален начин – Коледа!

Ден, в който без значение дали сме били послушни, или не чак толкова, всеки от нас заслужава да се почувства малко по-специален и обгрижван. Да, наясно сме, че когато най-много искаш да зарадваш и направиш най-доброто за някого, често се случва да не разполагаш с необходимите финанси, особено както сега подаръците не са един и два.

Е, днес имаш късмет – подготвили сме страхотни идеи за ценен, а не скъп подарък, при това на страхотни цени под 50 лв. Защото семейството и приятелите ти нямат нужда от прекалено скъпи вещи, ако не си до тях в най-важните моменти от живота им и не, нямат нужда от скъпата почивка, която да замени оправданията за неказаното “Обичам те!”.

Единственото, което е важно за тях, е да почувстват, че си помислила за тях, че на Коледа могат да те прегърнат и че винаги ще бъдеш до тях и могат да разчитат на теб. Запаси се с малко търпение, докато разгледаш всички и просто избери съвършения! И нека тази Коледа бъде наистина специална и донесе по едно малко коледно чудо на всеки!

Весели празници!

1. Комплект козметика за лице.

2. Бутилка хубаво вино.

3. Топли зимни ботушки 

4. Лосион за тяло или качествен крем за лице.

5. Персонализиран спомен.

6. Гривна с камъни, според зодията.

7. Топла мека зимна шапка… или ръкавички.