4 безценни секс трика, които ти не знаеш

Следващия път, когато усетиш, че любовният ти живот е в застой, опитай да промениш нещата със съветите на руския любовен гуру Евгения Шестова.

Съотношението мъже-жени в Русия прави животът на жените не много лек заради голямата конкуренция, но някои дами залагат всичките си надежди на 6-седмичния курс на Шестова „Как да си хванем мъж”.

4 секс съвета за идеален любовен живот

Секс съвет 1:

Мъжете забелязват повече неща, отколкото си мислиш

Дори да обожаваш малката си черна рокля, Шестова съветва да се обличаш по-цветно, за да привличаш успешно мъжете. Точно, както при пауните, жените трябва да подчертават красотата си, носейки весели цветове. Не е необходимо да изглеждаш като хавайски турист, разбира се, просто ако си облечена цялата в черно, сложи един цветен шал за акцент. Зеленото и лилавото стоят много добре на почти всеки тен – опитай с тях.

Секс съвет 2:

Това, което е отдолу, също е от значение

Според Шестова е по-добре да си без бельо, отколкото с износено такова, или с несъответстващи си бикини и сутиен. А и ако си без бельо не рискуваш то да се отбележи на прилепналите ти дрехи.

Секс съвет 3:

Овладей перфектно навеждането и изправянето

Може и да си се смяла много на някои филми, където героините, за да привлекат вниманието на мъжа, изпускат нещо, навеждат се, и после рязко се изправят, изпъчвайки бюста си напред, но според Шестова този трик върши отлична работа. Така че… овладей го!

Секс съвет 4:

Изненадвай мъжете

Мъжете твърдят, че ги привличат точно определен тип жени, но според Шестова те искат различен тип за различните ситуации. Ако за леглото си търсят доминираща жена, която си пада по садо-мазото, това не означава, че ще я запознаят с баба си и дядо си. Понякога мъжете имат нужда от четкане на егото, и избират такава, която непрекъснато им прави комплименти, но имат ли нужда от предизвикателство – търсят друг тип жена. Ето затова Шестова съветва да играеш различни роли, за да спечелиш сърцето му. Дръж го постоянно в напрежение, поне и докато не започне да се съмнява дали нямаш раздвоение на личността.

Източник: cosmopolitan.bg