5 зодиакални знака, които ще бъдат щастливо влюбени през 2019 г.

Новата година е чудесна възможност да започнем на чисто, особено ако в някои аспекти на нашия живот ние можем да извлечем подкрепата на звездите.

Най-авторитетните астролози вече са отбелязали 5 зодиакални знака, които ще бъдат най-успешните в любовта. Готови ли сте да разберете кои са тези щастливци? Да? Тогава да прочетем!

Овен

През 2019 г. Овен може да разчита на подкрепата на Юпитер, връзката, която ще ги направи още по-уверени, смели. Това “приятелство” на Овен с Юпитер ще окаже положително въздействие върху личния живот на представителите на този зодиакален знак. Слушайте вътрешния си глас, който в един момент може да каже: “Днес е идеалната вечер за запознанства”. Може би, излизайки в града, ще срещнеш точния човек, за което сте мечтали през целия си живот. 

Близнаци

Ако вярвате в хороскопа, тогава 2019-та ще бъде запомнена от Близнаците за дълго време. В края на краищата тази година те ще могат да постигнат максимално внимание от противоположния пол. Флиртувайте, бъдете внимателни, защото можете да загубите главата си под любовната светлина на Венера, която за следващите 365 дни ще станете ваш покровител.

Лъв

Благоприятна година ще бъде за Лъва, който под егидата на Юпитер и Марс ще може да разнообрази личния си живот. Въпреки факта, че признаци от противоположния пол ще получите през цялата година, най-подходящото време за изграждане на романтична връзка – януари и юли. 

Стрелец 

Стрелци, 2019 ще донесе добър късмет и ще даде възможност да намерим духовен партньор. Най-благоприятни за запознанства и романтика ще бъдат януари и юли. През тези месеци Марс ще покровителства Стрелеца и ще засили сексуалната му енергия.

Водолей 

Водолеят е друг зодиакален знак, който ще бъде отворен за любов през 2019 г., благодарение на положителното влияние на Марс и Венера, планетите на секса и любовта. Възможно е също така да се възстановят изгубените приятелства, в които Юпитер ще помогне.