5 начина за увеличаване на вибрациите в дома ви

Ако някога сте чували термина “мръсно легло, объркана глава”, знаете, че живеенето в чисто пространство води до по-добър живот.

Висока домашна атмосфера, обаче, е нещо съвсем различно. Високият домашен уют е създаден умишлено, за да можете да проявите най-добрия си живот.

Ето някои лесни съвети, които трябва да имате предвид, когато правите дома си с високи вибрации.

1. Махнете всичко ненужно и поддържайте в този вид

Визуалното затрупване може да доведе до емоционално разстройство, казва Кайт Скъдър, бизнес треньор, който използва силата на духовността и проявлението в практиката си и живее в жилище с високи вибрации. Тя препоръчва да се съхранява всеки обект в конкретното му пространство.

Оттървете се от всякакви предмети, които просто събират прах и не ги използвате. Те създават усещането за затрупване и блокират енергията в стаята.

2. Спечелете пространство за промяна

Промяната на дома е възможна. Трябва да преобразявате пространствата периодично с предмети, който имат смисъл за вас. Добре е в дома ви да има кристали като розов кварц, чист кварц, цитрин.

3. Инструменти за промяна на енергията на пространството

Трябва да чистите дома си редовно, особено ако и други хора живеят с вас. След всяко събиране в дома ви, също е нужно старателно почистване. Става въпрос не само за физическо почистване но и за енергийно такова. Можете да запалите градински чай и да обиколите стаите, в които са влизали гостите. След това напръскайте с розова вода. Ще усетите промяната в енергийното поле на стаята веднага след тази процедура.

4. Живите неща, за които се грижите

Живите неща създават силни вибрации. Дори в градска зона или ако нямате външно пространство – можете лесно да закупите стайни растения или терариуми. Намерететакива, които ви привличат и зареждат.

5. Фонтаните стимулират изобилието

Не всеки може да си позволи фонтан в хола, но тук става въпрос за течащата вода. Дори водата от чешмата ще увеличи вибрациите в дома ви. Не само вибрациите, но и доходите. Това е така, защото водата е елемент на изобилие.