14 август – вибрациите на деня и какви са хората родени днес

14-о число на месеца не е най-добрият ден да започнете с нови планове – въпреки че може да се почувствате така привлечени, поради въздействието, което енергията на 1-цата има днес.

Днес е добър ден за работа в екип, но не забравяйте, че всички – включително вие – имате потенциала да бъдете неразбрани днес. Всеки има свои собствени идеи и работи чрез собствените си програми.

Това е рождената дата на енергична личност, която не обича да бъде център на вни­мание и общо взето се съобразява с околните. Човек със скромен, самостоятелен и често потаен характер. Той е добронамерен, смел и настойчив, често обича да вли­за в спор, но умее да контролира чувствата си.

Изпълнителен е, възприема бързо и действа ефикасно, но по своя логика и методи. Интересува се от неизвестното, необи­чай­ното и екзотичното в света. Стреми се към справедливост. Обича развлеченията и рисковете. Често използва хитрост и умели стратегии. Предпочита сигурните, доходни и средносрочни начинания и проекти. Умее да провокира внезапни промени.