12 несъвместими зодиакални двойки

Ако вашите отношения са започнали наскоро, трябва да внимавате. Дори и най-забавните и привлекателни хора може да се окажат не толкова забавни след време. Също така трябва да се имат предвид хороскопите за съвместимост.

Каним ви да разберете кои 12 двойки зодиакални знаци не могат да създадат добър съюз. Надяваме се, че не сте едни от тях.

Овен и Телец

И двата знака са много силни. Те са отмъстителни и в някакъв момент те със сигурност ще започнат да се бутат помежду си. Малко вероятно е някой да поиска да отстъпи. В такъв съюз, както Овенът, така и Телецът ще имат много проблеми. Това е една от най-лошите комбинации.

Телец и Стрелец

Проблемът с тази двойка е, че партньорите се борят с отегчението по много начини. Телецът обича да се отпусне в мълчание, а Стрелецът се нуждае от енергия. Предимно през нощта. На тази основа има много конфликти, които в крайна сметка унищожават взаимоотношенията. 

Близнаци и Козирог

Въпреки факта, че партньорите се допълват доста добре, такъв съюз може да бъде и разрушителен. Близнаците искат да почиват повече, Козирозите – да работят. Има шанс, двойката да намери средно място по този въпрос. Но все пак повечето от представителите на тези знаци на зодиака ще предпочетат да потърсят по-подходящи партньори за цял живот.

Рак и Водолей

Проблемът на тази двойка е в взаимното разбиране. Водолеят се опитва да поправи партньора, като посочи недостатъците на характера му. Ракът взема всички коментари много болезнено. Неговата самоувереност страда заради това. За да бъде връзката хармонична, Ракът трябва да бъде похвален и постоянно му се напомня колко е важен. 

Лъв и Скорпион

Тайната на лошата съвместимост на тази двойка също е в самоуважение. Лъва се нуждае от хвалби, което е малко вероятно да получи от Скорпиона. Скорпионът изобщо не толерира натиска и не възнамерява да изпълнява исканията на някого, дори ако се отнася до прости фрази. Този проблем ще възниква постоянно, докато съюзът се срине.

Дева и Стрелец

Девата може да бъде бреме за Стрелеца. Тези признаци имат твърде различни идеи за живота. От хигиена до развлекателни дейности. Съюзът е почти обречен. Поради това е по-добре веднага да потърсите по-подходящ партньор. 

Везни и Дева

Съюзът на тези зодиакални знаци е емоционална агония и за двамата партньори. Девата търси своя идеал, а Везните едновременно отбелязват все повече и повече недостатъци в себе си. Съвместимостта на такава двойка за семейния живот е много голям въпрос. Най-вероятно партньорите в крайна сметка ще се разделят.

Скорпион и Овен

Тези знаци са несъвместими, защото са твърде сходни. И техните прилики се проявяват по-често в отрицателните аспекти на характера. И двамата обичат да доминират, да се борят за правилното вземане на решения. Тази борба в крайна сметка няма да остави време за най-красивите моменти от семейния живот. Жалко е, но с представители на други знаци животът на Скорпиони и Овен ще бъде много по-щастлив. 

Стрелец и Козирог

Такъв съюз е една от най-големите грешки. Козирогът не позволява на Стрелеца да се развива. Следователно, връзката просто се изчерпва. В същото време тези хора със сигурност могат да станат лоялни приятели.

Риби и Дева

Те също ще направят добри приятелства, но няма да могат да създадат семейство. Въпреки факта, че партньорите се уважават взаимно, те са с твърде различни подходи за решаване на ежедневните проблеми.

Водолей и Телец

Мисленето на представителите на тези знаци на зодиака е точно обратното. Такъв съюз е бомба със закъснител. Колкото по-активно партньорите се опитват да намерят общи интереси, толкова по-голяма ще бъде разликата между тях.

Близнаци и Рак

Причината за несъвместимостта на тази двойка е много банална. Те са свикнали да прекарват ваканциите си по различни начини. Близнаците обичат да прекарват празниците в една весела компания, а раците – в тесен семеен кръг. На тази основа партньорите ще се сблъскат и в крайна сметка ще се разделят.