Естествената красота на “живата Барби”: Валерия Лукянов преди и след пластичните операции

Лицето на това момиче е известно не само в Русия. Наричат я “жива Барби”, а самата тя предпочита да не се нарича себе си “Богинята на Слънцето, Аматуа”. Тя обаче не забравя да напомни, че това е основната му храна. Това наистина ли е така?

В стремежа към слава

Преди целия свят да види “живата Барби” и да започне да се възхищава на невероятната й красота, Валерия Лукянова беше обикновено момиче от Одеса и нямаше забележителен външен вид. 

Обикновено лице, вежди, крив нос, малки гърди. Тя дори не може да се нарече слабо момиче, но пластичната хирургия работи чудесно.

Фактът, че лицето й е почти изваяно, може да се види дори с просто око. Вероятно момичето попада в ръцете на един много добър хирург, който направи истинска богиня от простата дама. Отстраняване на няколко ребра, силиконови импланти, липосукция – и имаме съвсем различен човек.

В многобройните си интервюта Валерия постоянно разказва за факта, че никога не е променила нищо по външния си вид и всички промени са настъпили само благодарение на правилен начин на живот.

Ако все още вярвате в това, внимателно погледнете снимките и няма да имате капка съмнение. Кой от вас е готов няколко пъти да мине под ножа на пластичния хирург, за да изглежда като кукла, която не прилича на човешко същество?