Защо мъжете харесват жени с очила

Обичате ли жените с очила? Да, ясно е, че този въпрос е доста странен. Оказва се, че мъжете са привлечени от жени с очила поради ранните си сексуални преживявания. Но това е основната идея и нейното разкриване по-долу.

Очилата са станали достояние на всички 

Минаха дните, когато очилата бяха свързани с лошо зрение или с хора, които учат твърде много и затова стават скучни. Сега очилата са моден аксесоар. Те помага да изглеждат добре, хората които имат нужда от тях и тези, които само ги носят катро аксесоар. Но очилата са друг елемент, който може да се използва като стръв за мъжете.

Всичко това заради ранните еротични преживявания 

Анонимен източник съобщава, че мъжете имат три основни причини да харесват жените с очила:

Еротични асоциации с млада и привлекателна учителка.

Една жена с очила изглежда крехка и беззащитна за мъжете и иска да бъде незабавно заобиколена от грижи.

Визията на този тип жени говори за забележителни сексуални апетити.

Смятате ли, че това е сериозно психологическо проучване?

Нищо чудно, че източникът искаше да остане анонимен. Тъй като резултатите са подобни на колекцията от печати. Истината е, че очилата наистина могат да добавят чар към жените, но много зависи от изражението на лицето, изграждането на тялото и цялостното представяне на човека. Това означава, че очилата едва ли ще помогнат, ако са единствените добродетели.

Очилата са стилни, модерни и полезни. 

Едно нещо е хубаво в съвременната мода: хората вече не свързват очила с болести и зубрачи, а решават да добавят този “моден аксесоар” към гардероба си и ежедневието много по-лесно, отколкото преди. Ако момичето е умно, любезно и грижовно, очилата ще допълнят перфектно изображението.