11 съвета как да бъдем по-уверени и да се чувстваме великолепно

Всяка дама иска да се чувства прекрасно и, за предпочитане, през цялото време! Именно затова нека разгледаме 11 лесни съвета, които ще Ви помогнат да се чувствате красиви и още по-страхотно:Как да бъдем по уверени

1) Да започнем с най-важното..бельото… Това е един скрит, но важен съвет, който може да Ви помогне да се чувствате по-сексапилни и уверени – носете секси и красиво бельо! Само Вие ще знаете какво се крие под роклята Ви, но този малък аксесоар – Вашето бельо – веднага ще повиши чувството за сексапил!

2) Не пренебрегвайте и гланца за устни… Да, гланцът за устни трябва да бъде най-добрият Ви приятел, дори когато не носите друг грим. От пръв поглед, гланцът за устни може да изглежда просто като една малка подробност, но това е от онези малки неща, които ни карат да се чувстваме красиви. Когато прилагате от този ‘лъскав блясък’ върху устните си, той незабавно придава свежест на лицето, а заедно с това и чувство на сексапил.

3) Яжте любимия си десерт… Да, звучи странно, защото човек би си помислил, че това може да се отрази на фигурата, но тук има един важен психологически трик – когато от време на време съзнателно се поглезите, ще забележите, че Вашето самочувствие и себестойност расте. Точно така, всичко започва от малките детайли – поглезете се с нещо вкусно, наслаждавайки се на себе си и на момента..защото го заслужавате!

4) Пуснете любимата си музика и танцувайте, все едно никой не Ви гледа… Всъщност, ако го направите сам у дома, то никой няма да Ви гледа така или иначе 🙂 Танците са както от полза за повишаване на Вашето самочувствие, така и за подобряване на настроение и чувството на удоволствие от живота, което е и най-основната стъпка към щастието.

5) Носете любимя си парфюм… Вашият любим аромат може да Ви накара да се чувствате по-уверени и красиви! Едно от най-лесните неща, които можем да направим, за да се чувстваме невероятни и атрактивни, е да използваме нашия любим парфюм всеки ден. Най-важният съвет е, че ароматът трябва да Ви вдъхнови!

6) Създайте успокояваща обстановка в дома си… Запалете свещи, пуснете успокояваща музика и се наслаждавайте на прекрасната храма, която току-що сте сготвили за себе си или за някого, когото обичате! Докато създавате приятно изживяване за себе си (или за двама), се опитайте да забележите и да обърнете внимание на чувството на наслада, което именно търсихте. Романтичната обстановка ще Ви предаде сила и чувство на великолепие!

7) Определете си и ден за релаксация… Вземете си един ден, който ще бъде изцяло посветен на Вас – отидете на масаж, пригответе си няколко добри маски за лице и тяло, отидете на маникюр и педикюр, наслаждавайте се на вкусна здравословна храна, гледайте филми. Просто правете нещо приятно за себе си, релаксирайте и се поглезете!

8) Добрият чифт обувки могат да Ви дадат увереност… От време на време можете да си купите и едни по-скъпо обувки, които да Ви накарат да се чувствате великолепно и стилно! Когато ги носите, винаги ще се чувствате и изглеждате страхотно.

9) Смехът е най-доброто ‘лекарство’… Той ще Ви накара да се почувствате по-желани! Именно затова, прекарвайте времето си с хора, които Ви карат да се смеете, гледайте смешни филми или просто се усмихвайте на непознати, когато се разхождате в парка. Всички тези малки неща могат да добавят настроение на Вашето ежедневие.

10) Бижутата са най-важният аксесоар… Бижутата могат да Ви накарат да се чувствате красиви и страхотни! Без значение какво носите, опитайте да добавите красиви аксесоари към тоалета си – те веднага ще повишат Вашето самочувствие. Ще се почувствате по-красиви, привлекателни и очарователни.

11) Вашите приятелки са и Вашият спасител… Биха Ви накарали да се чувствате наистина страхотно! Да, приятелките и приятелите ни са съкровището на нашия живот и общуването с тях наистина може да ни накара да се чувстваме красиви. Така че, не забравяйте да прекарвате голяма част от времето си с тях, уверете се, че винаги ще бъдете до тях, когато имат нужда от Вас. Това е истинското приятелство, накарайте ги да се почувстват специални и те ще Ви отврънат със същото.

Това са малките неща в живота, които могат да Ви накарат да се почувствате желани и красиви! Надяваме се, че съветите по-горе бяха интересни и полезни за Вас. Очакваме и Вашите коментари.