11 цитата на Меган Маркъл за живота, любовта и принц Хари

Защото никой не може да говори за бъдеща херцогиня по-добре от нея самата.

Макар името Мегън Маркъл да е придобило кралска популярност преди година и половина, бъдещата херцогиня винаги се стреми да бъде световен пратеник на либерални и справедливи ценности. Нямаме съмнение, че булката на принц Хари е едно от малкото момичета, които влизат в кралското семейство с ясна представа за целите си в живота. За да не бъдем неоснователни, обаче, решихме да подберем най-добрите й изявления в пресата и личния блог на The Tig.

За любовта

“Ние сме влюбени. Разбирам, че в един момент ще трябва да се покажем и да разкажем за себе си, но се надявам хората да разберат, че  това е нашето време. То принадлежи само на нас. И това прави нашите отношения толкова специални. Ние сме щастливи. Имаме красива любовна история. “ – Панаир на суетата, 2017 г.

За отношенията с принц Хари

“Ние се срещнахме тайно шест месеца, преди това да се превърне в новина. През цялото това време съм работила и единственото, което се е променило е как ме възприемат другите. Вътре в мен обаче всичко остана същото като преди. Аз съм все още същата, защото никога не съм се определяла като човек само от отношенията, в които съм.” – Панаир на суетата, 2017 г.

“Знаете ли, има такова погрешно схващане, казват, че ако съм работила в развлекателната индустрия, мога спокойно да приема цялото това вълнение. Участвах в “форс мажор” в продължение на шест години и преди това работих в киното, но никога не бях част от таблоидната култура. Винаги съм живяла сравнително тих живот, фокусирайки се върху работата и внезапно … Мисля, че бяхме толкова силно засегнати от толкова много фалшиви клюки, че в един момент реших да не чета нищо за себе си – нито добро, нито лошо. Просто нямаше смисъл, така че се съсредоточихме върху отношенията ни. “ – първото интервю с Хари и Меган след обявяването на годежа им през 2017 г.

За годежа 

“О, беше много уютна вечер … Току-що изпекохме пиле. И тогава – внезапна изненада!Всичко беше толкова сладко, естествено и романтично. Той дори подна на едно коляно. Всъщност едва го оставих да завърши думите си казах: “Мога ли да отговоря” да “сега?”. – първото интервю с Хари и Меган след обявяването на годежа им, 2017 г.

За развода на родителите си

“Знаете ли какво е интересно. Родителите ми се разделиха, когато бях само на 2 години, но никога не видях как се карат. Всички прекарахме празниците заедно. Татко идваше в неделя и тримата вечеряхме и гледахме играта “Зловредно” по телевизията!”– Панаир на суетата, 2017 г.

За работа в Холивуд

“Родителите ми ме подкрепиха много … Те идваха на моите изяви, се опитаха да свържат двата края и запопчнаха допълнителна работа, за да ми плащат сметките. По това време се занимавах с калиграфия и работих като помощник в ресторант – и всичко друго, което правят младите актьори. Баща ми добре знаеше колко трудно е да получиш роля в нашето време, затова мисля, че беше много горд, когато започнах да се справям.” – Панаир на суетата, 2017 г.

За тийнейджърската несигурност

“Бях много трудна на 20 години: постоянно се борех със себе си, критикувах теглото и стил си, исках да бъда толкова готина / популярна / умна като останалите. Когато бях тийнейджър, беше още по-лошо, защото дори не знаех какво е необходимо, за да отговарям на стандартите. И за какво?” – Панаир на суетата, 2017 г.

За самооценката

“Винаги трябва да се убедите, че всичко е наред с вас. Тази мантра е толкова дълбоко вкоренена в мен, че по цял ден, звучи в главата ми. Няколко килограма няма да ви направят по-щастливи, перфектния грим няма да ви направи по-красиви. Трябва да се чувствате цели, дори и без партньор. Ти си добър, колкото си. – The Tig, 2014 г.

За расата

“Моята смесена раса ме държи между два огъня, сега вече мога да кажа, че най-накрая напълно се приемам. Радвам се да ви кажа коя съм и откъде съм дошъла. И съм горда, че станах уверена, силна и секси жена от смесена раса. – Elle UK 2015

За моделите на ролите

“С известност идват възможностите – но с тях и отговорността. Трябва да защитаваме нашите ценности, да ги споделяме: по-малко внимание върху кристалните обувки.  – Elle UK, 2016 г.

За целите в живота

“Никога не съм искала да бъда светска лъвица. Винаги съм искала да бъда жена, която работи, а в труда ми гори душата и поставя нови цели. “ – The Tig, 2016