10 мъжки тайни, които всяка жена трябва да знае

Как да разберем мъжете?

Съществуват известни тайни за момчетата, които всяко момиче трябва да научи и да се възползва от това.

Десетте най-важни тайни за мъжете, за които те не говорят, както се надяват, че вече знаем за тях, са изброени по-долу. 

За чувствата

По-лесно е човек да коментира непряко чувствата си, а не да разкрива мислите си пред момичетата. Едно момиче трябва да може да чете между редовете на това, което й казва гаджето. Например, можете да попитате какво ще направи през уикенда. Ако му е трудно да отговори, може би мисли как да ви покани на среща. Освен това, обикновено момчета доказват своята любов с дела, а не с думи. Един мъж може да каже: “Обичам те”, като ремонтира къщата, почиства двора или дори измива чиниите. 

Мъжете са сериозни в работата си

Техните тайни са в делата им. Те са по-солидни от дамите, защото мислят за непред във времето, когато става дума за брак, например. По време на проучването с омъжени мъже, 90% от тях признават, че отново ще се оженят за същата жена.

Той наистина те слуша

Дори ако изглежда, че мъжа не внимава в разговора, това е грешка. Той наистина абсорбира буквално всяка дума на жена, затова внимавайте с думите, те трябва да бъдат ценни, а не празни.

Съвместни дейности 

Мъжете предпочитат да укрепват връзките си с партньорите, като правят нещо заедно. За много мъже спортът и сексът ги кара да се чувстват по-близо до партньора си.

Мъжете се нуждаят от време за себе си

Въпреки че съвместните дейности са важни, мъжете се нуждаят от време за себе си. Нека да играят голф, да градинарстват или да блъскат във фитнеса. Когато и двамата партньори имат място да развият индивидуалността си, те могат да дават повече един на друг.

Те се подражават на бащите си 

Ако искате да знаете как един мъж ще се държи в една връзка, трябва да се запознаете с баща му. Ще бъде ясно веднага как един потенциален съпруг ще се отнесе към неговата съпруга.

Момчетата са по-бързи

Жените, като правило, по-дълго задържат негативния опит и за по-дълго време са склонни да изпитват чувства на стрес, безпокойство или тъга. Мъжете бързо премахват негативите си и продължават напред. Днес може би мъжа вече е забравил за вчерашната кавга – струва ли си да я помни? 

Намеците

Мъжете са по-склонни да пропуснат фините сигнали, като тон на гласа или изражението на лицето. Те могат особено да пропуснат тъгата по лицето на жена. Ако искате да сте сигурни, че мъжа е получил съобщението, просто трябва да го кажете силно.

Сексът е много важен

Мислят много за секса и го смятат за много важен. Мъжът е по-доволен в интимната сфера, когато партньорката му е вярна на него. Партньорите, които живеят дълго време заедно, знаят как да се радват взаимно по-добре от непознати. Освен това момчетата обичат инициативните момичета. Но те не винаги са готови за секс. Удоволствието на партньора е много важно за мъжете и не само в интимната област. Повечето момчета се притесняват за физическите си способности, особено с напредване на възрастта. Задачата на дадена жена е да удължи жизнеността на любимия й колкото се може по-дълго, за да не го направи нервен, да даде почивка и в никакъв случай да не го унижи. Една дума унищожава десетки години взаимоотношения – това не бива да се забравя.

Мъжете лесно намират друг начин, когато са отхвърлени. 

Ако мъжа не се чувства обичан и ценен, той лесно може да се отдръпне, да се окаже на работа или да се отдаде на неща с приятели. За да се избегне това, партньорите трябва да работят върху взаимоотношенията и да правят много неща заедно, за да не загубят толкова важен компонент на любовта като разбирането.