10 филма, в които актьорите са наистина влюбени

Избрахме филмите, в който актьорите не се преструваха, че са в романтични взаимоотношения – те изиграха ролите си с най-голяма искреност в чувствата.

Трудна свалка/2003/

Според сюжета Лари Жили (Бен Афлек) е известен с големите си гафове и дребните си измами, а Рики (Дженифър Лопес) е мъжко момиче и гангстер. От срещата с него животът на младата жена започва да блести с нови цветове. Когато се съгласила с ролята, Дженифър едва ли е знаела, че като героинята си ще се влюби напълно в този висок, слаб, красив мъж? Фактът остава обаче: актьорите започнаха романтична връзка по време на снимките.

Вики, Кристина, Барселона /2008/

Във филма Пенелопе Круз и Хавиер Бардем играят доста необичайна брачна двойка. Горещите испански темпераменти на героите преливат от страст. Тези емоционални фойерверки доведоха до романтична вихрушка, която по-късно се превърна в силен брак.

Секс игри /1999/

Онова, което обикновено наричаме любовна химия, се случи с актьорите Рийз Уидърспун и Райън Филип, докато работеха върху “Секс игри”. Така че сега никой не може да има съмнение относно искреността на героите.

Апартаментът /1996/

По време на снимките се появиха чувства между малко известната тогава италиана Моника Белучи и френския актьор Винсънт Касел, който имаше репутацията на непоправим женкар. Двойка се роди, оставайки заедно в продължение на много години един от най-красивите в света на кинематографията.

Дневникът на едно пиянде /2010/

Филма се оказа решаващ за съдбата на красивия Джони Деп, обичан от милиони жени по целия свят. Това е така, защото той (и неговият филмов герой) се влюбиха в блондинката Амбър Сърд. След заснемането му, заклетия ерген предложи на младата актриса, макар че Ванеса Парадис напразно очакваше предложението на Джони след 14-годишни отношения.

В ритъма на танца /2006/

Много от нас искат да гледат този вълнуващ филм отново и отново, а не само защото ни кара да танцуваме. Друга причина, поради която обичаме Step Up, са любящите очи на Чанинг Тейтъм и Джена Деуан. Актьорите вече са женени и имат малка дъщеря.

Дни на грохот /1990/

Спомняте ли си началото на филмовата кариера на Никол Кидман, когато тя имаше ослепителни червени къдрици? Това беше времето, когато Том Круз я срещна, заснемайки Дни на грохот. И не искаше да я остави. Романтиката на екрана бързо се превърна в истинска. По това време актьорите бяха едни от най-ярките двойки на Холивуд.

Алфи /2004/

В този филм красивият мъж и женкар Джуд Лоу няма никакъв проблем да играе Казанова. За него също беше лесно да заснеме любовните сцени със Сиена Милър. Това е така, защото актьорите имаха романтична свалка по време на снимките, която се развиваше толкова бързо, колкото на екрана.

Мистър и мисис Смит

Заслужава ли да се каже нещо в този случай? На тази снимка виждаме любимите ни Брад Пит и Анджелина Джоли на сцената на този съдбовен филм. Всички знаем в какво прерастна тази романтика: 12 години брак и раждане на три деца (без да броим осиновените!).

Невероятният Спайдър-Мен /2012/

Очарователният “Spidey” Андрю Гарфийлд, също като неговия герой, е хванат в мрежата на очарованието не само на неговата приятелка по екрана, но и на актрисата Ема Стоун, която изпълнява тази роля. Двойката все още има връзка.