Знакът, който е създаден да е сродната душа на Водолея

Може да сте малко шокирани, от това което ще прочетете, но това е истината.

Вие сте малко обсебен знак за съвместимост и сме чели различни интересни научни изследвания за Водолеите. И се оказва, че повечето връзки, трайни, щастливи съюзи за вас Водолеи са всъщност с други Водолеи!

Но има и един нюанс, които трябва да се знае: често, единия човек в тази връзка не е Водолей.

Искаме да знаем опита на другите Водолеите … да или не? Ако в момента сте във връзка (щастлива или не толкова щастлива), погледнете по-дълбоко в тяхния хороскоп.

Мъжът Водолей никога не гони постигането на някакъв социален престиж непременно и цени собствената си независимост и самостоятелност много високо. В една връзка той е един много сговорчив и неконфликтен партньор, който уважава и разбира своята любима, но мрази да се чувства надзираван, преследван и като нейна даденост.

Жената Водолей е силна и независима дама, която много добре се справя в живота и й се отдава почти всичко, но тя е малко объркана и разсеяна за реалността и нейните сурови факти. Тази жена върви по друг път, който заобикаля винаги прекия сблъсък с уродливото, некрасивото, смущаващото и отчайващото в живота, като предпочита да се отдава на мечтите си повече, отколкото на хората около нея и връзките си.

Сексуалната съвместимост на двамата става още по-силна и хармонична, след като са се разкрили напълно пред другия. Те автоматично знаят почти всички малки сексуални тайни на половинката си и достигат до физическо удовлетворение сравнително бързо. Страстта в чувствата им идва с голямо закъснение, но когато вече се появи, тя е така естествена, сякаш винаги я е имало, и странно хипнотизира и двамата.