Уикенд на красотата

Уикендите могат да са както забавни и релаксиращи, така и доста натоварващи особено за нас дамите. Срещите с приятели, приятните разходки и излизането на заведения са хубавата част от съботно-неделната почивка. Но чистенето на цялата къща, пране на дрехи подреждане на всичко разхварляно през седмицата определено не са от приятната част на уикенда.

Ето няколко идеи, с които да разнообразите понякога еднообразните уикенди:

  • Подредете гримовете си. Можете да почистите четките, да разтребите ненужното и да декорирате по свой начин тоалетката си.
  • Започнете с четенето на интересна книга. Едно откъсване от реалността никога не е скучно. Намерете някоя книга онлайн или се разходете до някоя книжарница и потърсете, това което ще Ви развълнува най-много.Пточетете интересна книга
  • Направете си маска за лице. Забъркайте сами сместа или пък се доверете на готов продукт. Можете да останете с маската, докато четете книгата от горната точка.
  • Започнете деня си с лимон. Вземете чаша топла вода и изстискайте резен лимон вътре. Изпийте течноста веднага след като се събудите. Това ще помогне за детоксикацията на тялото и кожата Ви.
  • Направете си дъска на вдъхновението. Изрежете любимите си страници от списанията или разпечатайте снимки от интернет, които Ви харесват. Подредете ги на коркова дъска и ги оставете близо до огледалото, за да получвате вдъхновение всеки път, когато се гримирате. Можете да сменяте снимките периодично, за да не Ви омръзват.Направете си дъска на вдъхновението
  • Пробвайте нови продукти или нова визия. Експериментирайте с грима си като поставите очната линия по различен начин или пък опитайте нов цвят червило.
  • Подарете си педикюр. Отделете време да почистите краката си с пемза и след това намажете стъпалата с овлажняващ крем. Лакирайте ноктите на краката си и се забавлявайте.Поглезете се със забавен педикюр
  • Организирайте си парти с момичетата. Гримирайте се заедно, споделете тайните си за красота и след това излезте да се забавлявате.

Споделете с нас любимите си занимания през уикенда!