Вижте Ева Лонгория няколко месеца след раждането

Майчинството явно се отразява великолепно на Ева Лонгория.

Макар и видимо напълняла, актрисата изглежда изключително щастлива в новото си амплоа на майка. През юни тази година 43-годишната „отчаяна съпруга“ се сдоби с първата си рожба – син на име Сантяго. Новото попълнение в семейството обаче не ѝ попречи, като една ангажирана към обществените каузи личност, тя да продължи с медийните си изяви.

Още месец след раждането Лонгория започна да се появява на различни публични места, награди и церемонии, при това в най-разнообразни и смели дрехи, независимо от понаедрялата си фигура.

Освен това звездата не пести нищо от личното си пространство и щедро “раздава” снимки в социалната мрежа, разкриващи как преминава ежедневието ѝ като майка. В един от постовете си Ева дори споделя, че все още кърми мъника си.

От кадрите в Инстаграм личи, че не са малко и моментите, в които малкият юнак неотлъчно придружава майка си на бляскавите събития, на които тя е поканена.

Освен аплаузи обаче не липсват и критики към нейните изяви.

На една скорошна гала вечеря актрисата се появи в рокля с огромно деколте. Това предизвика множество негативни реакции и укори, насочени към дръзкия ѝ избор за тоалет, неотговарящ на осанката ѝ след раждането.

“Тъжна гледка… Няма значение дали фигурата е перфектна, или не – има умело избрани неща”, коментират злъчно критиците.

И все пак, няма как да не отбележим, че за жена, която на 43 години ражда за първи път, Ева Лонгория изглежда зашеметяващо. Какво като тялото ѝ се е променило заради няколко килограма повече? В края на краищата една майка трябва да мисли първо за здравето и развитието на детето си, а после – за всичко останало. Не е ли така? Пък и всички знаем, че не е невъзможно да си възвърнеш формата отпреди раждането. За всичко си време, както се казва в една мъдра книга.

Източник: woman.bg