Вашият юлиски хороскоп: Време е да разпуснем

Момичетата просто искат да се забавляват …

Овен (21 април – 19 април)

В живота ви се случва нещо и този месец ще го разнищите на цяло. Може би не сте доволни от вашето фитнес ниво, или не можете да разберете защо не сте били повишени в работата.

Каквото и да е, ще го оправите този месец, плюс бонус – ще направите всичко, което се изисква за по-доброто ви бъдеще. Не се страхувайте да помолите приятели за помощ – те биха могли да се сетят неща, за които не сте и мислили.

Телец (20 април – 20 май)

Телци, очаква ви нещо хубаво през юли. Вие сте в състояние просто да се пуснете по течението и това ви подхожда. Дори работата ще бъде малко по-трескава от обикновено. Ще се появят няколко възможности да помолите за помощ и не се страхувайте да помолите, когато имате нужда от тях. Лунното затъмнение на 27-ия ден ви подсилва в управлението на времето, за да можете да си направите график … и след това да се фокусирате върху него.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Слънчевото затъмнение на 12-ти ви дава желание да се свържете с това, в което знаете, че сте добър. Внезапно ще откриете начин да имате повече време, усилия и пари, които напоследък липсват, за да се занимавате с хобита си. Нова възможност ви се отваря на работното място, но наистина ли искате да поемете толкова много отговорности?

Лунното затъмнение на 27-ия ден ви кара да искате да излизате, да пътувате и да научавате нови неща. Просто бъдете гъвкави – Меркурий, който настъпва на 26 май, може да ви накара да преосмислите първоначалните си планове.

Рак (21 юни-22 юли)

Слънчевото затъмнение на 12-ти ви кара да искате да направите някой неща. Какво сте пренебрегвали по отношение на самоподдържането си напоследък и как можете да подобрите това? Ще бъдете изкушени да се разочаровате в началото на месеца, но когато Венера влезе в Дева на 10-ти, ще бъдете готови да се спасите отново.

До края на месеца ще имате ново съзнание за собствените си таланти и това, което ви държи живи. Просто имайте предвид това: Докато сте заобиколени от успешни хора, сравняването им с тях ще ви накара да се чувствате зле.

Лъв (23 юли-22 август)

Венера, планетата на любовта и парите, разбърква виртуалните вибрации за вас, оставяйки ви отворена врата. Но след първата седмица на месеца ще бъдете готови да се отпуснете малко и да се съсредоточите върху това да направите нещата както трябва.

Ще чуете някои добри новини от семейството този месец – може би сестра ви е бременна най-накрая или вашите родители вземат цялото семейство на почивка. Каквото и да е, то ще ви сближи повече от всякога. Когато слънцето влезе в Лъв на 22-ри, ще бъдете готови да излезете и да се освободите отново.

Дева (23 август – 22 септември)

Вие сте всичко за приятелите си този месец, Деви, и един от вашите приятели има големи новини, които да сподели с вас. Това може да създаде малко празно пространство в живота ви, но просто да знаете, че е временно – някой друг ще дойде, за да запълни празнотата, докато вашият приятел е зает с други неща.

На работното място ще откриете начин да работите по-умно, не по-усилено, за да можете да оправите неща в офиса и след това да се насладите на останалата част от живота си. Към края на месеца ще откриете нови възможности за пътуване – не ги пренебрегвайте.

Везни (23 семпември – 22 октомври)

Слънчевото затъмнение на 12-ти е във вашия десети дом на работа и кариера, което ви кара да преосмислите работата си. Наистина ли правите, това което ви харесва или не съвсем?

Не се се съдете твърде строго – някои неща не си заслужават. Когато Слънцето влезе в Лъв на 22-ри, ще бъдете готови да прекарате време с приятели. Това е идеалният момент да направите уикенд с момичета.

Скорпион (23 октомври-21 ноември)

Слънчевото затъмнение на 12-и е  в Рак, един воден знак, създавайки благоприятна атмосфера в живота ви. Ще се почувствате спокойни, доволни и изпълнени – и е трудно да се оплачете от това.

От 10-ти е страхотно време да направите планове с приятели, които не сте виждали от известно време. Когато слънцето влезе в Лъв на 22-ри, ще започнете да се чудите за посоката, в която върви животът ви. Добре ли сте, на къде се насочват нещата и има ли място за подобрение?

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Погледнете работата си, Стрелци… Наистина ли харесвате това, което правите, или просто стоите там, за да получавате заплата? Около 10-ото, ще получите информация за това, къде трябва да отидете и какво трябва да направите, за да получите промяната, която искате.

Но това не е всичко, за което трябва да помислите: Когато слънцето влезе в Лъв на 22-ри, то подчертава част от вашата диаграма за пътуване. Затова излезте – дори само за кратко пътуване – и проучете ново място.

Козирог (22декември-19 януари)

Слънчевото затъмнение на 12-ти осветява нещо, което е шокиращо: Минали са шест месеца от рождението ви. Какво си обещахте, че ще постигнете тази година, и всъщност направили ли сте нещо от това?

Венера, планетата на любовта и парите, изтъква област от вашата графика, която представлява споделянето на вашите идеи с другите.

Водолей (20 януари-18 февруари)

Вие сте за здрав този месец, особено след слънчево затъмнение на 12-ти. Ще разгледате по-отблизо ежедневието си, за да видите къде можете да правите промени. Ще бъдете изкушени да прекалявате, но се опитайте да останете под контрол. Намерете нова рутина, която работи за вас, и ще се справите.

Лунното затъмнение на 27-ми ви кара да се изправите пред себе си в живота и на работа. Има начин да стане ясно, че сте добър човек.

Риби (19 февруари-20 март)

Помните ли колко беше забавно хобито ви от младините? Време е да се върнете отново към това хоби – изведнъж ще осъзнаете колко сте пропуснали.