В какъв тоалет да посрещнем годината на Глигана според зодията

Най-тържествената нощ в годината вече ни очаква, а ние трепетно се подготвяме за нея и обощаваме какво сме успели да постигнем през 2018-а, защото 2019-а вече е на прага ни.

Това не е просто следващата Нова година, а годината на Глигана, която трябва да бъде посрещната подобаващо от всички предствители на зодиака. Този път астролозите имат препоръки за дамите от 12-те зодии и как да бъдат облечени те, за да им върви по вода през следващата година.

Ето какъв трябва да бъде тоалетът ви за новогодишната нощ:

Овен:

Любопитство, характер и много активност – факторите, които свързват основните качества на зодията с особеностите на 2019-а. Овни, звездите ви дават зелена светлина за всякакви ярки цветове, що се отнася до тоалета, с който ще посрещнете Нова година. Препоръчително е да заложите на червена рокля със златни елементи, тъй като златният цвят е от основните за 2018-а, а е добре да включите елемент от тази година.

Телец

Астролозите ви съветват да наблегнете на синия цвят. За бижута можете да заложите на сапфир, а останалите аксесоари могат да бъдат и в черно. Вие сте сдържани, спокойни, практични и разумни, затова подобен аутфит ще ви приляга.

Близнаци

Близнаци, в новогодишната нощ ще бъдете особено щастливи. Астролозите казват, че е задължително да наблегнете на основния цвят за 2018-а (годината на Жълтото куче) – жълто. Можете да заложите на интересен модел, необичайна кройка, а цветните аксеосари са повече от желателни. Не се страхувайте от експерименти!

Рак

Според астрологията идеалният избор за новогодишен тоалет за дамите от зодия Рак е сребристият цвят. Ако заложите на по-сдържан цвят, например сиво, е добре да балансирате, като използвате ярък детайл, например син шал. Или пък да изберете бижу с повече камъни. Астролозите препоръчват да заложите на топаз или смарагди, защото тези камъни гарантират успех и щастие на представителите от зодия Рак.

Лъв

Бъдете, каквито сте – ярки и ексцентрични. Не пестете въображение и заложете на нещо бляскаво, препоръчително е да заложите на металическите цветове. Не избягвайте силните контрасти, 2019-а иска да я посрещнете искрящи!

Дева

Най-добрият вариант за вас, Деви, според астрологията на тази Нова година е копринен тоалет в нежен цвят или рокля от шифон в светло кафяво. Точно в тази нощ вие знаете отлично как да привлечете всички погледи, дори и облечени в семпли цветове. Също така знаем, че ще заложите на малък аксесоар и няма да сбъркате.

Везни

Астрологията съветва да посрещнете 2019-а в морско синьо. Визията ви трябва да бъде хармонична и свежа, без ярки елементи. Трябва ясно да личи перфектното ви чувство за мярка, което е характерно за зодията ви. Не залагайте на необичайни съчетания, точно тази вечер няма да ви се получат по най-добрия начин.

Скорпион

Вашата магнетична особа трябва да заложи на винено червеното или лилавото. Нежното кадифе е перфкетната материя за новогодишния ви тоалет. Можете да вкарате и ексцентрична нотка във визията си, например интересен модел обувки.

Стрелец

Стрелци, астролозите съветват да посрещнете 2019-а в лавандулов или виолетов цвят. Звездите ви позволяват да експериментирате, защото все пак вашата зодия обича авантюрите. Можете да заложите на интересен модел рокля, както и на смели цветови контрасти.

Козирог

Вие сте прагматични и последователни, дори и в модните си решения. Е, бъдете такива и в новогодишната нощ. Астролозите ви съветват да заложите на тъмно кафявото за основен цвят, но в същото време внимавайте да не изберете скучен тоалет. Можете да експериментирате с детайлите.

Водолей

Опитайте нещо ново и впрегнете творческата си енергия. Избягайте от класическите стилни решения и заложете на смели контрасти и кройки. Заложете на интересни принтове

Риби

Звездите съветват да заложите на тоалет в изумруден цвят, защото вие сте водна стихия. И понеже посрещате годината на Глигана, който е земен знак, е добре да заложите на детайл в цвят, отгварящ на земните стихии, например на кафявото.

Източник: woman.bg