Устни с ‘Омбре ефект’

Омбре тенденцията, вероятно, сте я виждали навсякъде тази година – от косата до грима и облеклото. Ако все пак не знаете какво точно е Омбре ефект, то това е постепенно изсветляване или преливане на цветове. Омбре устните могат да изглеждат наистина страхотно, но ако не ги направите правилно, те могат да Ви предадат и много лош вид. Тайната е в експериментирането! Поиграйте си с различни нюанси, които приливат добре един в друг. След като постигнете желания от Вас резултат, едва тогава го покажете на околните.

Подбор на цветове

Първата стъпка е да намерите два цвята, които изглеждат много добре заедно, за да успеете да създадете великолепен ефект.
Изберете един цвят, който ще бъде основния цвят на устните. След това изберете нюанси, който е по-лек от основния или контрастиращ. Всичко зависи от това, което искате да постигнете. Все пак се уверете, че тези два тона си подхождат. Нашето предложение е да комбинирате червен цвят с жълтеникав нюанс. Изключително модерна комбинация. Ако сте начинаещи, препоръчваме Ви да не рискувате с контрастиращи цветове, а с такива, които са по-близки един до друг – розов или тъмно кафяв, съчетан с червен. Това, може би, е най-лесното съчетание.Ombre lips

Техника

Следващата стъпка е да изберете техниката си. Има различни начини, по които можете да създадете преливане на цветовете. Едната страна на устните в един цвят, а другата в друг е единият вариант. Вторият вариант, и по-лесен според нас, е да контрастирате – едната устна в един тон, а другата в друг, подходящ на първия, нюанс. Съществува, наистина, голямо разнообразие от ефекти, които можете да постигнете. Именно затова, сме Ви предложили най-лесната и все пак много интересна техника, която можете да постигнете и сами!Ombre lips

Изпробвайте и ще блеснете! Разгледайте и нашите статии, свързани с Омбре ефект Изключителни декорации за нокти и Модерни прически !!