Ужасните прогнози на Нострадамус за 2019 г.

Невероятно точните пророчества и прогнози на Нострадамус объркват скептиците от десетилетия.

Известният мистик с точност успя да предскаже някои важни исторически събития, например идването на власт на Адолф Хитлер, Големия огън през 1666 г. в Лондон и смъртта на няколко монарси. Но има прогнози, които описват бъдещи събития. Някои транскрибьори на пророчествата на Нострадамус вярват, че някои от тях могат да бъдат реализирани през 2019 г.

Какви събития трябва да очаква човечеството в бъдеще?

Началото на Третата световна война 

Смята се, че споменаването на голям глобален конфликт е скрито в един от четирите величини на Нострадамус, който той написал през 1555 г. В него той казва, че светът ще се изправи срещу нова война, в която изтокът в крайна сметка ще отслаби Запада. Може би предсказателят се опита да предупреди хората за американския конфликт с Русия или Северна Корея. 

Астероид, който ще унищожи човечеството

Третата световна война ще унищожи познатия свят, но това не е единственият шок, който може да се появи в бъдеще. Нострадамус вярва, че човечеството ще трябва да понесе падането на голям астероид. Бедствието трябва да се случи едновременно с войната. Това се доказва от една от линиите в квадрата на предсказателя: “Моментът на голямо насилие ще съвпадне с появата на ярка комета в небето.”