5 типа жени, които привличат мъже като магнит

Запознаването с противоположния пол не е най-лесното нещо .

Мъжете винаги са срамежливи или се страхуват да покажат от най-добрата страна. Понякога се случва мъж наистина да харесва една жена, но да се страхува да я заговори.

Разбира се, момичетата трябва да дават знаци на момчетата и да ги насърчават да започнат разговор. И това не е само очен контакт и усмивка. Има няколко техники, които на подсъзнателно ниво създават атракция между членовете на противоположния пол. Тук са 5-те вида най-привлекателни жени, покрай които точно такъв мъж няма да пропусне да заговори.

Момиче с отворени уши

Едно момиче със слушалки в ушите си е ясен сигнал “Не ме безпокойте”. И ако по-рано хората ги използваха за бягане и каране на велосипед и скейтборд, днес слушалките са навсякъде: по пътя към работа, в кафенето и автобуса.

Ако една жена е отворена за комуникация, тя няма да се скрие в света на музиката. Тя наблюдава всичко, което се случва. Тя се интересува от всичко около нея. Тя присъства тук и сега. Следователно, за мъжете е лесно да започнат разговор с нея. Ако момичето си сложи слушалки, трябва да положат много повече усилия, за да привлекат вниманието й. Ето защо, много момчета веднага изоставят тази идея.

Четящо момиче

Мобилният телефон рядко става причина да поговорим. Но книгата е друг въпрос. Можете лесно да се обърнете към такъв човек и да попитате какво чете, за какво е книгата. Това е отлична представа за по-нататъшно запознаване.

Момиче в привлекателна рокля

Желанието да следваме модата често прави момичетата да изглеждат еднакво, сякаш са създадени по калъп. Но желанието да изразят своята индивидуалност отличава човека от тълпата. Такива хора са забележими. Те незабавно привличат внимание. И те ще бъдат първите кандидатки, за разговор с момчетата. 

Един прост пример: много жени в черни коктейлни рокли, събрани на събитие. Те са очарователни и неустоими. Но в същото време е трудно да посочите една от тях, защото просто ще мигнете окото – и желаният кандидат за бъдещия разговор ще бъде загубен в тълпа от идентични облекла.

В този случай сред всички жени има една, избрала розова рокля. Тя е единствена по рода си и трудно може да се изгуби от поглед. В допълнение, такова момиче сама по себе си привлича погледите на другите към нея, защото тя е уникална. И сега мъжете отиват да се срещнат с нея. Те започват лесни разговори. И всичко това, защото лесно можеха да я разграничат от тълпата от идентични черни рокли.

Момичето, което оставя свободно пространство

Когато момчетата търсят причина за среща, те избират пътя на най-малката съпротива. И те гледат дали има празно място близо до момичето, или тя трябва да бъде помолена да махне чантата и сакото си. Как изглежда на практика?

Мъжът мисли: има ли празна седалка близо до момичето в бара, на пейка, на маса в кафене. Това означава, че тя не е против компанията и е отворена за комуникация. Близо до такава жена можете да седнете и да започнете разговор. И ако една жена седи в най-отдалечения ъгъл в залата и сложи чантата си на свободната седалка, мъжете я възприемат като спирачка.