Учените установиха какво разкрива формата на устните ви за вас

Учените и физиономистите смятат, че устните са една от най-важните характеристики, на които да се обърне внимание, когато се опитваме да определим характера на човека.

Ние изразяваме нашите мисли устно и по този начин разкриваме нещо от нашия характер и психологически особености.

Решихме да погледнем по-отблизо формата на устните на хората, за да проверим колко точно отразява индивидуалните черти на личността.

Големи пухкави устни

Хората, притежаващи устните, оформени по този начин, просто са създадени да се грижат за някого. Ако устните ви са такива, може би сте прекарали много време, като деца да храните бездомни котенца или сте  искали да спасите всички домашни животни. Имате вроден и силен майчин инстинкт и желание да защитите другите. При всяка стресова ситуация, мислите преди всичко за другите хора и едва тогава за себе си. Хората с такива устни обикновено са най-добрите родители.

Горната устна е по-голяма от долната

Човек, който има такива устни, е просто ДРАМА КУИН. Те са емоционални, харизматични, любвеовилни и привличат вниманието към себе си. Те имат високо мнение за себе си и притежават способността да привличат други хора към тях. Те просто обичат да бъдат център на вниманието. Най-удивителното обръщение на фразата и най-смешната шега винаги идва от тях.

Долната устна е по-голяма от горната

Бъдете честни: просто не сте родени да за работа в офиса. Как може човек да седи на задника си, когато има толкова много интересни неща там навън? Хората с такива устни наистина знаят какво означава да се забавляват. Желателно ви е да имате енергичен начин на живот, нови познанства, нови места за посещение и нови впечатления. Вие сте любопитни, общителни и отворени към всичко ново. Ти си човекът, който може да води хората заедно с теб по пътя към нови приключения.

Обикновени устни

Хората с обикновени изглеждащи устни като тези, често са тези с балансиран, общоприет подход за разрешаване на всякакви задачи, поставени пред тях. Техните силни страни са в способността им да изслушват другите. Те леко критикуват и третират мненията на другите с уважение. Да ги ядосаш е практически невъзможно. Но въпреки стоицизма си, те обичат да се смеят и да се шегуват, а чашата винаги е наполовина пълна за тях.

Тънки устни

Хората с тънки устни обикновено по принцип са самотни. Те просто харесват това. Също така са самостоятелни и могат да се справят с всеки проблем. Ако имате тънки устни, вероятно сте човек, който няма абсолютно никаква нужда от компания, когато посещава музей или дори когато пътува на почивка на отдалечени острови. Но въпреки любовта ви към самотата, вие се чувствате напълно у дома си сред група хора. Можете бързо да намерите общ език с хората и да оцените другите по техните действия.

Горна устна с остър филтър

Този вид хора са 100% креативни до върха на пръстите си. Те често са талантливи художници и музиканти. Те имат отлична памет, когато става въпрос за лица и имена, поддържат контакт с всеки, когото познават и винаги са наясно какво става. Те са общителни, стремят се към себеизразяване във всяка форма и почти винаги постигат добри резултати в работата си.

Горна устна със заоблен филтър

Ако имате такива устни, вие вероятно сте състрадателни, чувствителни и любезни. Можете да бъдете дълбоко разстроени от всяко нещастие и вие винаги намирате време да помагате на другите. Да помаганте на по-малко щастливите около вас е вашето призвание в живота. Хората като вас, правят света да се движи.

Горна устна без филтър

Тези хора са най-отговорните и надеждни на планетата. “Направете го дори и да боли” е техният девиз. Те не знаят смисъла на думата “невъзможно” и крайните срокове не ги притесняват, всичко ще бъде направено точно навреме, техните близки и приятели знаят, че могат да разчитат за всяка ситуация. Това са вид хора, които просто се появяват и решават всеки нерешен проблем изведнъж.

Малки пухкави устни

Хората с подобни устни са често кокетни и злощастни. Основният им приоритет в живота са техните чувства на комфорт. Ако не се грижат за себе си, то никой няма да го направи. При първото запознаване с тях тези хора често изглеждат егоистични, но това не е така. Те са състрадателни и посветени приятели, онези хора, които скоро ще дойдат на помощ на другите. Те никога не поставят интересите си над тези на другите. Но те никога няма да навредят на себе си. Поради този ръководен принцип нещата често се развиват добре за тях.

Много тънка горна устна

Хората с тези устни притежават несравними лидерски качества. Те са почти пожар. Те са добри в убеждаването на другите и знаят как да се придържат към принципите си. Самата енергия на живота изглежда изтича от тях. Техният успех е гарантиран, каквото и да се случи. Те обаче често срещат трудности при развиването на романтични взаимоотношения, тъй като основният им принцип в живота е да бъдат някой, а не да бъдеш с някого.