Твоят голям любовен хороскоп за зима 2018

До края на годината не остава много, но има достатъчно време за изненади и обрати на любовния фронт.

В хороскопа ще разбереш с представителите на кои зодиакални знаци е най-вероятно да си имаш вземане-даване до края на 2018-а година.

ОВЕН: (Кого ще срещнеш):

Някои дързък въздушен знак, който не си подбира приказките (Близнаци, Водолей, Везни) и няма да има търпението да слуша глупости. Ще прехвърчат искри! Ще се разменят думи. Но ти ще бъдеш тайно впечатлена от начина, по който се държи с теб и от силата на характера му.

ТЕЛЕЦ: (Кого ще срещнеш):

Оглеждаш се или за Телец, като теб, или Рак (някой, които да подхожда на интензивния ти, вечно търсещ характер). До края на годината ще ти се падне обвит от мистерия и интриги мъж, на когото няма да можеш да устоиш. Той ще те възхити и няма да се умориш да разкриваш същността му, пласт по пласт.

БЛИЗНАЦИ: (Кого ще срещнеш):

Подготви се, дните до края на декември ще са осеяни с възходи и падения. Или ще срещнеш твоя „анти-знак“, Козирогът или… бившия си (никога не успяваш да му устоиш, особено около коледните дни, когато ти се иска да се виждаш само с близки хора, които те познават). Остава да избереш с кой от двамата искаш да бъде – мистериозният Козирог или познатия бивш.

РАК: (Кого ще срещнеш):

Бивше гадже (съжаляваме, че трябва да ти го съобщим, но нали си Рак – един от малкото знаци, които се радват на срещите с бивши партньори). Вероятно ще бъде въздушен знак – Близнаци, Везни, Водолей. Този път връзката ви има шанс да потръгне, защото и двамата сте преодолели миналите случки.

ЛЪВ: (Кого ще срещнеш):

Лоша работа – бивше гадже. При това от представителите на въздушните знаци – Близнаци, Везни, Водолей. Някой, който никак не е бил достоен за теб, Лъвице. Тогава за какво ти е да поглеждаш назад? Заради отмъщението, как заради какво! Вероятно ще го срещнеш на коледно парти или семейно събиране. Всички ще са радостни и щастливи заради празниците, освен теб, която планираш своето отмъщение.

ДЕВА: (Кого ще срещнеш):

Чаровен, романтичен, преобръщащ света ти Стрелец, който ще пристъпи с маршова стъпка в живота ти и ще го преобърне с краката нагоре. При това ще го направи по толкова мил начин, че няма да можеш да устоиш. Нищо, че „на хартия“ никак не ти се започва връзка, която да промени иначе подреденото ти съществуване. Прочети хороскопа и на Стрелеца и ще видиш, че там се говори за теб. Този път звездите си знаят работата!

ВЕЗНИ: (Кого ще срещнеш):

Сещаш ли се за онези хора, който стоят точно под носа ти? Е, чуй от нас – един от тях ще има потенциала да направи зимата ти по-гореща от всякога. Шансовете са за друг въздушен знак – Водолей, Близнаци или друг представител на Везни. Човек, с който да можете да си организирате словесен двубой, стига да поискате. Химията между вас ще изглежда малко странна в началото, но повярвай – съвсем истинска е.

СКОРПИОН: (Кого ще срещнеш):

Един горещ, огнен знак – Лъв, Стрелец или Овен. Дръж под око кварталния магазин, книжарница, кафене, за ново проекто гадже. Честно казано, никак няма да ти е трудно да го направиш – ти по принцип постъпваш така – нонстоп се оглеждаш за потенциални „жертви“. Просто сега разпитвай каква зодия са, за да знаеш дали имате шанс.

СТРЕЛЕЦ:  (Кого ще срещнеш):

Хей, това е странно, но ако прочетеш хороскопа на Девата, ще видиш себе си там (зависи дали си мъж или пък жена, разбира се). Нека уточним – жените Деви имат шанс да намерят любовта на живота си до края на годината в лицето на мъж Стрелец и обратното. Жена Стрелец може да намери любовта при мъж Дева. Стана малко объркано, за това даваме по същество – ще се срещнеш с човек, който ти се струва тих, някак отдалечен от света. Ти си точно това, което му е нужно, за да го придърпаш обратно.

КОЗИРОГ: (Кого ще срещнеш):

Тази среща се „готви“ отдавна, но така и не се е състояла, защото въпросният човек не е бил свободен. Но е попадал в радара ти! Това е на път да се промени, така че наточи рогата си и право напред към целта. Обектът на желанието ти е свободен и готов за нови предизвикателства.

ВОДОЛЕЙ: (Кого ще срещнеш):

За щастие, въздушен знак, който отговаря на интелектуалните ти изисквания (Близнаци, Водолей, Везни). Той ще бъде повече от любовно съвпадение за теб, брилянтен партньор в престъпленията. Двамата ще изследвате заедно вселената в нейните величествени детайли. Стандартни работи за въздухарските, пардон, въздушните знаци.

РИБИ: (Кого ще срещнеш):

Приятна изненада от миналото ще пресрещне пътищата ти. Може би стара забивка от училищните години, бивш колега или стар приятел. Това е човек, за когото те е било грижа преди. Във въздуха ще се носи игриво настроение и само щипка носталгия по отминалите дни. Съветваме те да се възползваш от ситуацията.

Източник: cosmopolitan.bg