Топ 6 на цветовете при лака за нокти за лято 2018

Представяме ви най-модерните цветове за маникюр и педикюр за следващите месеци.

Не е тайна, че цветовите тенденции на производителите на лак за нокти не се определят от настроението или фантазията, а от световноизвестния цветен институт Pantone: всеки нов сезон те пускат нови колекции въз основа на представената от тях палитра. Наталия Кожевникова, директор по качеството в студиото на Nail Art ZAZERKALE, определи основните нюанси на пролетно-летния сезон 2018,  от които трябва да се ръководят от маникюристите. Хубаво е, че днес те са многофункционални – релевантни и универсални.

Ултравиолет (Manish Arora SS18)

Съчетава в себе си успокояващ спокоен, нереален магнетизъм и атракция.

Можете да го носите самостоятелно или да добавите акцент като много фин блясък.

Аркадия (Zang Toi SS18)

Цветът на младата трева с малка добавка от тюркоаз може безопасно да се комбинира с всеки цвят от палитрата на Pantone (перфектното дуо – “чучулига” и лазерния удар).

Аркадия ще изглежда добре с гланцово покритие, а ако искате текстура, можете да поръсите ноктите си с много фин пясък, придавайки ефекта на покритие от кадифе.
Цвят на далия (Faustine Steinmetz SS18)
Топлата, розова сянка, смесена с праскова, ще изглежда хармонично в сатенен ефект и / или в комбинация с проста и ненатрапчива геометрия, много популярна през този сезон.
Жаровоник/Иволга (Christian Siriano SS18)
Ярък жълт ─ весел и смел.
С богатството му може да оспорва само неонови нюанси.
Покритието в този цвят е напълно независимо, добавяйки някои ярки акценти, ще изглеждате предизвикателни.
Кокосово мляко (Marta Jakubowski SS18)
Прозрачна, безтегловна текстура с бял оттенък и малка капчица сиво няма да оставя безразлични фенове на природните нюанси.
Нежният нюанс трябва да има и съответния дизайн: например, леки отпечатъци от гланцово или матово фолио – те могат да бъдат нанесени върху цялата повърхност на нокътя.