Телецът – упорит, жизнен и креативен

Факти

Символ: бик
Елемент: Земя
Полярност: Отрицателна
Качество: Фиксирано
Водеща планета: Венера
Управляващ дом: Втори
Цвят: Розов
Късметлийски скъпоценен камък: Емералд
Цвете: роза, мак, напръстник
Топ любовни съвпадения с: Рак и Дева
Ключови черти: Доверен, музикален, практичен

Мото: “Нищо, което си заслужава, не е лесно.”

Известени представители на зодия Телец: Адел, Дуейн Рок Джонсън, Одри Хепбърн, Крис Браун, Кам Нютън.

Личността на Телеца

Интелигентен, амбициозен и надежден, Телецът е котвата на Зодиака. Удивителни приятели, колеги и партньори, Телците ценят честността над всичко останало и се гордеят, че личните им отношения са склонни да бъдат без излишна драма. Телците имат репутацията, че са упорити, но те не винаги следват стриктно идеите си. Този знак е готов да види и другата гледна точка, но те няма да променят мнението си, за да направят някой друг щастлив. Те ще променят мисленето си само, ако наистина имат промяна в сърцето си.

С репутация на един от най-трудните знаци в Зодиака, един Телец никога не се страхува да запретне ръкави и да се захване с работа и няма да му мигне окото, докато не свърши всичко, с което се е захванал. Но не всичко е в полза на Телеца. Управляван от земята, този страстен знак е  чувствен и винаги търси удоволствието. Независимо дали те се отдават на луксозни масажи или прекарват часове в леглото с любовника си , Телците обичат да се чувстват в добре в кожата си и често се нуждаят от връзка с физическото си аз.

Що се отнася до любовта, Телците са свързани с честността, затова първата среща с Телец може да прилича на интервю за работа. Те не са груби – те са отворени за партньорства и просто се опитват да видят дали сте сте от тяхната порода още от самото начало. И след като започнете да се срещате с Телец, забравете за благородните лъжи. Телец много по-скоро ще разбере закакво става въпрос. Той има неприязън към някой, който лъже, дори ако това е просто лъжа, за да го накара да се чувства щастлив. В леглото, Телецът е даряващ любовник – стига партньорът да го предразполага и да се погрижи да дава, колкото получава удоволствие!  Те просто изискват най-доброто и очакват хората в живота им да им го дадът.

Телците имат интензивен вътрешен път, те понякога имат проблеми при зачитане на авторитета, особено ако са помолени да направят нещо, което смятат, че е безсмислено или трябва да се направи по различен начин. И докато Телците имат богат вътрешен свят, те ценят външните качества и може да пренебрегнат някой, който няма перфектното облекло, кола.

Най-големите предизвикателства за Телеца

Да, те са от най-трудолюбивите, но не са и мързеливи. Как е възможно това? Тъй като Телците са толкова задвижвани от собствения си вътрешен компас, понякога имат проблеми да се въртят, за да изпълнят изискванията на някой друг, което може да доведе до трудни времена на работа или училище. Да се научат да виждат гледните точки на другите е урок Телците.

Тайното оръжие на Телците

Волята. Помислете за неговия символ, за бика, вече имате представа как Телеца прави нещата. Те тласкат, преобръщат и доминират всякакви предизвикателства, пред които са изправени, докато тези предизвикателства не осртанат в историята. Те също са модел за постоянство – когато един Телец реши да направи нещо, няма сила, която да го спре.

5-те основни причини да обичаш Телец

1.Символът на Телеца, бикът, не само показва силата, но е и непосредствено визуално представяне, което показва смелостта, страстта и решителността на знака.

2.Телецът е един от най-добрите любовници на Зодиака. С голямо внимание към детайлите, Телците винаги задоволява другите – и знаят точно как да удовлетворят и себе си.

3.Телците са силно устойчиви. Нищо не може да изкара този знак от равновесие, а неприязма само ги прави по-силни.

4.Управляващата планета на Телеца, Венера, управлява любовта и парите, а Телците са надарени в намирането и на двете.

5.Телците умеят да направят визия си реална. Те са невероятни художници, инженери и дизайнери, способни да работят без проблеми, за да направят своята идеална визия.