Технически гаф спря мюсюлманката Вулева за Брадъра

13 звезди прекрачиха прага на къщата на Биг Брадър преди минути, като най-голямо вълнение предизвика мюсюлманката Албена Вулева.

Бившата телевизионна водеща се появи в дълга роба и шамия и веднага предизвика гнева на футболиста Стойко Сакалиев.

Той я обвини в лъжа и заяви, че не вярва в искреното й преклонение към Алаха, заради православните й родители. Така риалитито по Нова пробва да повтори конфликт от конкурентното „Фермата” по Би Ти Ви, където участникът Нури продължава да обяснява, че у нас е нямало турско робство и гарантирано пали скандали.

Освен Вулева и Сакалиев в къщата на големия брат влязоха още Емануела, Русата Златка, Станимир Гъмов, Жени Калканджиева, гримьорът Цецо Андреев, рапърът Wash MC, Весела Неински, Никита Джонсън с татуировките, гаджето на Златка Благой Георгиев-Джизъса и никому неизвестният музикант Стоян Роянов-Я-я.

В къщата няма никакви мебели и посуда като столове, маси и чинии.

Засега най-голям проблем е липсата на чаши, защото съквартирантите щедро се черпят с напитки. Яденето им е сервирано на земята, а най-лошото е, че липсват и кърпи за баня, за което те още не подозират. Няма дори чаршафи за леглата, но съквартирантите може да си ги заслужат, ако се справят с първата си мисия. Тя вече започна-те трябва да се трудят като научни изследователи в екипи.

За втори път само за по-малко от седмица Биг Брадър бе прекъснат заради технически гаф.

Клипът с визитката на Албена Вулева спря като записа от гостуването на Боян при майка му Ваня Костова миналата седмица. Видеото не тръгна и затова водещите Ники Кънчев и Азис трябваше да импровизират и да отложат влизането на Вулева за сметка на Станимир Гъмов и Жени Калканджиева, които прекрачиха прага на имението в Нови хан преди Албена. Така вместо трета, тя влезе едва шеста. Припомняме, че миналата седмица епизодът на Брадъра буквално спря заради прекъсване на оптичен кабел.

Източник: woman.bg