Татуировките на знаменитостите и точно какво означават

Винаги има някаква история, когато говорим за татуировки.

Софи Търнър

Звездата от “Играта на тронове” Софи Търнър си направи татуировка с буквата “G” на кутрето си в чест на дядо си.

Аманда Сийфрайд

По време на появата си в късното шоу със Сет Майърс, Сейфрид обяснява значението на татуировката на краката й, на която пише “minge”.

“Това е гальовно обръщение в Англия, което означава влагалище, но в САЩ, където прекарвам по-голямата част от моето време, това не означава нищо”, каза тя.

Ема Уотсън

Ема Уотсън бе забелязана с драматична татуировка в чест на движението #TimesUp, докато присъстваше на партито “Vanity Fair Oscars”. Макар татуировката на Уотсън да е само временна, жените в Холивуд се надяват да постигнат трайни резултати.

Майли Сайръс

Майли Сайръс публикува една снимка в Инстаграма на новата си татуировка и обясни значение на надписа: “Веган за цял живот!”.

Деми Ловато


След като се яви във вторник на Time 100 gala, тя имаше огромна лъвска глава върху лявата си ръка. Може би това е почитание на есето, писано от Ариана Хъфингтън, в което тя похвали “смелостта, честността и готовността на Ловато да използва собствения си опит, за да помогне на другите”. Хммм.

Меган Фокс


Звездата на “Трансформърс” е претатуирала на няколко пъти преди да се отърве от нея (тя се отърва от татуировката на Мерилин Монро, за да избегне “привличането на отрицателна енергия”), но най-изявената е сценария на гърба й, който цитира линия от крал Лир на Шекспир. Тя казва: “Всички ще се смеем на позлатените пеперуди”. Значението е свързано с това звездите “да не се превъзнасят твърде много в Холивуд, защото хората ще накрая ще им се смеят”.

Селена Гомез

Певицата направи една от най-новите си татуировки на арабски език, която означава да  “обичаш първо”. Всичко това е в съответствие с честото й популяризиране на женското овластяване и самолюбието.

Анджелина Джоли


Анджелина е известна, че не е непозната на татуировките, но татуировката на ръката й вероятно е най-сладката. Тя съдържа всички координати на местата на раждане на децата си, заедно с Брад Пит. Awww.