Стой далеч от тези 6 типа мъже

Няма да го увъртаме. Каквото и да си говорим и мъдруваме, публично или под сурдинка, жените си падат по високи, стройни, снажни и напети, самоуверени мъже.

Без много-много да го мислят, подмамени от външния им вид, от силното им харизматично излъчване, те лесно попадат в капана на техния чар. Но не за дълго. Не минава много време и нежните наивници бързо разбират, че мъжът, в чийто плен са попаднали с лекота, всъщност изобщо не е за тях.

А причината е ясна – той просто е представител на една от онези категории, от които най-чистосърдечно и добронамерено ви препоръчваме да стоите надалеч:

Клюкарът

Той е от онези господа, които обичат в най-подробни детайли да се хвалят пред приятелите си и описателно да им илюстрират всяка пикантна стъпка от любовния акт. Така че, мили дами, внимавайте. Ще го разпознаете по това, че е цапнат в устата и много обича да се вре в чуждите работи.

Колекционерът

Спор няма! Мъжете, които се хвалят с броя жени, с които са правели секс, са откровени бройкаджии и колекционери. Ако усетите или чуете от неговата или нечия друга уста някои не особено приятни за вас подробности около неговия интимен живот, бягайте от този мъж надалеч. Вероятността и вие да се окажете едно от имената в дългия му списък със сексуални завоевания, е доста голяма.

Нарцисът

На прима виста, той е очарователен, харизматичен. Той е конте. Изглежда винаги перфектно. Ще го видите с прическа последна мода. С времето обаче ще разкриете истинската му същност, която ще ви отблъсне. Мъжът-нарцис знае всичко и за всички. Дори за вас – неговата половинка. Осмелите ли се да му споделите своя тревога или двоумение, той вместо да ви посъветва и/или изслуша, ще започне да изтъква вашите недостатъци, докарали ви до това състояние. Чувства се по-висшестоящ от всички. Надменен е. Интересува се единствено и само от собствената си ненаподобима особа. Не понася критика. Такъв човек иска и ако не получава желаното, заема позицията на жертва – само и само да постигне своето.

Натрапникът

Той е настоятелен, нахален и безпардонен. Колкото и да го отбягвате, толкова повече провокирате интереса и жаждата му към вас. Вашето „Не“ за него означава „Да“ и той става още по-настойчив. Вашето съпротивление му действа възбуждащо. Такъв тип мъже са реална заплаха да ви превърнат в жертва на изнасилване. Ако вече сте направили грешката да го вкарате в леглото си, той започва да се държи към вас като към собственост и плячка. Той не зачита правото ви на лично пространство, нуждата ви от свобода и правото ви на мнение.

Егоистът

Той е така устроен, че мисли единствено и само за себе си. Не е от най-учтивите, а кавалерството му е абсолютно чуждо. Ако семейството е гладно, той ще нахрани първо себе си, едва тогава ще се сети, че трябва да помисли и за останалите членове. Често пъти пренебрегва нуждите на половинката си за сметка на своите собствени. В речника му личното местоимение „аз“ преобладава най-често.

Женомразецът

Възможно е той да не прави шумни негативни изказвания по адрес на жените, но по един или по друг начин да демонстрира полова дискриминация. Често пъти ще го разпознаете по липсата му на уважение към представителките от нежния пол и честите кусури, които все ще намери във всяка една от тях. Лесно ще го разкодирате зад циничните му фрази от сорта на: “Стой далеч от нея, в цикъл е”, „Жена зад волана е като луд с картечница”, “Жени!”. Подобни примитивни сексистки заключения по всякакъв начин се опитват да изтъкнат превъзходството на мъжете над жените.

Източник: woman.bg