София Буш

София Ана Буш е родена а 8 юли 1983 година в Пасадена, Калифорния. Тя е единственото дете в семейството. Баща й е известен фотограф, а майка й управлява фотографското студио.

Sophia BushУчи журналистика в университета в Калифорния, но прекъсва последната година. Непосредствено след това се явява на кастинг за роля в „One Tree Hill“.

Актьорския състав на One Tree Hill.Ролята й на Брук Дейвис я прави изключително популярна – става рекламно лице на няколко известни марки, позира за кориците на известни списания. Малко хора знаят, че София е режисьор на предпоследния епизод на деветия последен сезон на хитовия сериал.

sophia bushЛичния живот на актрисата е не по-малко интересен. След 2 годишна връзка с колегата й Чад Майкъл Мъри, двамата сключват брак, който трае 5 месеца.

Близо три години по-късно се потвърждават слуховете за нова връзка с друг нейн колега от „One Tree Hill“ – Джеймс Лафърти. И това не е всичко!

През 2010 София признава, че през последните 4 години е имала драматична връзка с трети нейн колега – Остин Никълъс, който споделя, че е приел ролята във филма, само за да бъде по-близо до нея.

Колеги и гаджета на София БушОсвен да й завиждаме благородно, че е била в прегръдките на трима от най-сексапилните актьори от сериална, няма какво друго да добавим.